Надя Мейхер відкорковувала пляшки зубами, Дмитро Гордон ганяв пацюків: дитячі витівки нинішніх знаменитостей

Знаменитості полюбляють показувати себе шанувальникам із найкращого боку. Але бувають такі моменти, коли виглядають кумедно. Особливо це стосується дитячих спогадів. Дізнаймося, чим цікавим займалися наші селебріті в юному віці.

Надія Мейхер

Надія Мейхер з мамою і татом

Виявляється, співачка була в дитячі роки шибайголовою. Вона любила проводити час із татком. Разом ходили на річку і тягали раків. Нині жінка ніколи б не засунула руку в нірку під водою, а тоді нічого не боялася. Дивлячись на родича, Надя наслідувала його у всьому, навіть навчилася відкривати пивні пляшки зубами. На жаль, згодом татусь приохотився до чарки надміру.

Діма Коляденко

Діма Коляденко з мамою

На диво, хореограф замолоду був доволі міцним хлопчиком. Просто посеред ночі Діма міг підвестися з ліжка, піти до холодильника й ум’яти всі домашні запаси – сковорідку смаженої картоплі, шматок м’яса, закусити морозивом. Родина через нього залишалася голодною. Тільки коли став студентом театрального училища перестав об’їдатися, бо на це банально не вистачало часу. От і схуд.

Дмитро Гордон

Дмитро Гордон у дитинстві

Це зараз відомий журналіст витрачає тисячі доларів на місяць на утримання чималої сім’ї. А народився Гордон у родині радянських інженерів, які мешкали у комунальній квартирі. І хоча житло було в самому центрі Києва, на площі Льва Толстого, зручностей в будинку не було. Всі ходили в туалет у двір, а там весь час натикалися на пацюків. Після появи Дмитрика за ним доглядала бабуся, що мешкала разом із ними. Тож двокімнатна квартира на Борщагівці, яку родина отримала згодом, видалася їм справжнім раєм.

Аліна Паш

Аліна Паш у дитинстві

Оскільки мама дівчинки викладала музику в школі, то дівчинка змалечку отримала досвід виступів. На сцену Аліна вперше вийшла в 6 років. Їй це настільки сподобалося, що відтоді брала участь у заходах постійно. Щоправда, Паш ніколи не думала, що спів стане її основним джерелом прибутку, сприймаючи це як хобі.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.