Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова вперше показала ніс після пластичної операції: став ідеальним (Фото)

28-річна дружина українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова нещодавно наважилася на пластичну операцію. Дівчина змінила форму носа та підборіддя.

Катя Репяхова – не лише дружина українського артиста Віктора Павліка, а і відома блогерка. Дівчина активно веде свій Інстаграм-блог і доволі щира і відверта зі своїми підписниками. У своєму блозі Катя показує сімейне життя зі старшим на 29 років Павліком, свої материнські будні, а також ділиться секретами та думками. Так, Репяхова ніколи не приховувала від публіки, що не задоволена своєю зовнішністю. Дівчині не подобався її ніс, а також занадто коротке підборіддя.

Катя Репяхова до пластики
Катя Репяхова до пластики

21 березня Катя Репяхова здійснила свою мрію та  зважилася на пластику. Дівчині зробили 2 операції: ринопластику та ліпофілінг підборіддя.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію

Через тиждень, 28 березня, Каті зняли гіпс з носа і дівчина вперше побачила своє нове обличчя. Результатом пластики Репяхова поділилася зі своїми підписниками в Інстаграм.

Катя Репяхова вперше показала ніс після пластичної операції
Катя Репяхова вперше показала ніс після пластичної операції

Варто відзначити, що результат вийшов дійсно вражаючий. Каті прибрали горбинку з носа та зробили кінчик носа красивим.

Поки що Катя Репяхова проходить ще етап реабілітації. Синці під очима ще не зникли, а ніс має припухлість. Втім, зовсім скоро дружина Павліка зможе насолоджуватися своєю новою зовнішністю.

Катя Репяхова вперше показала ніс після пластичної операції
Катя Репяхова вперше показала ніс після пластичної операції

Нагадаємо, нещодавно Катя Репяхова розкрила вартість пластичної операції. Так, за ринопластику та ліпофілінг підборіддя блогерка заплатила  3520 евро, а це – 140 тисяч гривень. За словами Репяхової, вартість операції їй обійшлась ще не дорого, адже, якби їй потрібно було вирівнювати носову перегородку, то треба було заплатити на 1100 евро більше.

Ця пластична операція не є останньою у житті Каті Репяхової. Дівчина зізнається, що планує в майбутньому зробити мамопластику – операцію на бюсті. Катя має асиметрію правої та лівої молочної залози і саме це хоче змінити за допомогою мамопластики. Поки що дружина Павліка не поспішає з операцією на бюсті, адже планує ще народжувати дітей.

Нагадаємо, Віктор Павлік і Катя Репяхова мають спільного сина Михайлика, якому в липні 2023 року виповниться 2 роки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.