Його запам’ятали вусатим дідом: як в молодості виглядав ведучий “Поле чудес” Леонід Якубович

Відомий російський телеведучий Леонід Якубович працює на телебаченні вже більше 30 років. Дивіться далі в матеріалі, як він виглядав у молодості.

Всі знають Леоніда Якубовича як ведучого капітал-шоу “Поле чудес”, яке виходить на екрани з 1991 року. Він вміє задати правильний настрій, тому програму до сих пір дивляться. А фірмовий стиль шоумена давно став його візитівкою. Чи таким же харизматичним Якубович був у молодості?

Леонід Якубович народився в 1945 році. Своє призвання він зрозумів ще в школі, тому коли настав час, подав документи одразу в три театральних інститути, однак втрутився батько, який наполіг на тому, щоб син спочатку отримав “нормальну” спеціальність для життя і тільки потім займався акторськими талантами. Тому він поступив в машинобудівельний вуз, але потім перевівся в інженерно-будівельний, оскільки там була сильна команда КВН. Там він розпочав свою кар’єру.

Як в молодості виглядав ведучий Поле чудес Леонід Якубович
Як в молодості виглядав ведучий Поле чудес Леонід Якубович

Після випуску Якубович писав монологи для Володимира Винокура і Євгена Петросяна, а в 1990 році з’явилась програма “Поле чудес”. Спочатку ведучим був Владислав Лістьєв, який через рік відмовився від роботи. Тоді місце дісталось Леоніду Якубовичу, але спочатку він відмовлявся і вважав, що є більш підходящі кандидати. В результаті з ним шоу стало культовим і ведучий міцно закріпився на телебаченні.

Користувачів Мережі цікавить, скільки заробляє Якубович. В одному з інтерв’ю він зізнався, що кожний рік подовжує один і той самий контракт з каналом і навіть не читає, що там написано:

Мене цілком влаштовує моя зарплата. Вона достатньо велика для того, щоб тримати дві сім’ї – свою і сина. Тому навіщо я буду туди дивитися? Ніяких претензій у мене немає. Мене цілком все влаштовує

, – заявив ведучий.

Як в молодості виглядав ведучий Поле чудес Леонід Якубович
Як в молодості виглядав ведучий Поле чудес Леонід Якубович

В останній час Якубович потрапляє в різні скандали, пов’язані з його різкими висловлюваннями на адресу учасників шоу. Також в росЗМІ з’явились чутки, що подарунки від учасників – консервація, в’язані шкарпетки та все інше, насправді постановочний елемент. Їх закуповує знімальна група, а не везуть з собою з різних куточків країни гості програми.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.