Дружина Віктора Павліка зробила пластику і стала схожа на Тіну Кароль: особливо нижня частина обличчя (ФОТО)

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Репяхова нещодавно зробила пластику носа і підборіддя. Фанати вважають, що тепер Катя стала схожою на поп-діву Тіну Кароль.

У стосунках з Віктором Павліком Катя Репяхова почала розвивати свій блог в Інстаграм, який поступово набирає популярність серед користувачів Мережі. Дівчина дуже щира у спілкуванні з підписниками і показує їм своє життя. Серед тих, хто за нею слідкує є також хейтери, які зазвичай критикують зовнішність. В інтерв’ю Славі Дьоміну Катерина розповіла, що раніше нічого не збиралася в собі змінювати, але вона стала по іншому дивитись на критику людей і наважилась на пластику.

Нещодавно Репяхова збільшила собі губи, а також зробила пластичну операцію на носі та підборідді. Ніс їй зменшили, прибрали горбинку і змінили форму кінчика, а підборіддя подовжили, взявши для цієї процедури жир з її живота.

Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію
Дружина Віктора Павліка Репяхова зробила пластичну операцію і стала схожа на Тіну Кароль

Перший тиждень після пластики дружина Віктора Павліка ходила з гіпсом, а коли нарешті показала свій новий ніс, отримала неочікувану реакцію публіки. Зовнішність Каті стала нагадувати багатьом Тіну Кароль. Такі коментарі їй написали під фото без гіпсу:

  • “Доброго дня, Катюша. Ви мені зараз дуже схожі на Тіну Кароль. Ви молодець. Красотулічка ви наша”;
  • “До речі… тут дуже схожа на Тіну Кароль (особливо нижня частина обличчя)”;
  • “Ви тут на Кароль схожі”;
  • “Ви мені стали схожі на Тіну Кароль. Дуже гарно. Ви молодець!!!”;
  • “Схожа трошки на Тіну Кароль”.
Дружина Віктора Павліка зробила пластику і стала схожа на Тіну Кароль
Дружина Віктора Павліка зробила пластику і стала схожа на Тіну Кароль

Для Репяхової це порівняння стало несподіванкою.

Нагадаємо, повна реабілітація після ринопластики триватиме цілий рік. Ще близько пів року ніс буде трохи опухлий, а потім ще може змінити свою форму. Також дружина Віктора Павліка мріє про мамопластику – це операція на бюсті. Вона хоче прибрати асиметрію, але не поспішає з цим, тому що ще планує народити 1-2 дітей і тільки після цього збирається зайнятись формами.

На ринопластику і ліпофілінг підборіддя Катерина давно відклала гроші та зізналась, що це перевтілення їй коштувало 140 тисяч гривень і це ще недорого. Якби була потреба у вирівнюванні носової перегородки, сума збільшилася б ще на 40 тисяч гривень.

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".