Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи: 17-річна Злата Мітчелл дивує маму щодня

Донька української телеведучої Олі Фреймут Злата зовсім не схожа на свою зіркову маму і не тягне на звання "справжньої леді". Як зараз виглядає 17-річна Злата Мітчелл, дивіться далі в матеріалі.

Злата Мітчелл – старша донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут. Батьком дівчини являється британець Ніл Мітчелл. З ним Ольга Фреймут закрутила роман, коли була ще студенткою і навчалася у Лондоні. Втім, життя з дорослим іноземцем не задалость і Ольга повернулася в Україну з дитиною під серцем.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Зараз Златі Мітчелл вже 17 років і вже декілька років дівчина жива окремо від мами. Так, дівчина навчається в школі-інтернаті в США. Раніше Злата навчалася в приватній київській школі, де навчання було повністю на англійській мові, тож цю мову дівчина знає ідеально.

В Штатах Злата не лише навчається, а й продовжує займатися танцями. Саме танці дівчина любить найбільше, вона навіть брала участь в танцювальному проєкті на СТБ “Танцюють всі”.

Цікаво, що дівчина виросла зовсім не схожою на свою маму. Вона має пишні форми і не намагається бути “справжньою леді”. Так, Злата надає перевагу яскравому макіяжу, відвертому одягу і провокативній поведінці.

Злата Мітчелл
Злата Мітчелл

А нещодавно Злату запідозрили у збільшенні губ. Дівчина опублікувала селфі у своєму Інстаграм-блозі, на якому її губи виглядають дуже пухкими і ненатурально.

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи

Ймовірно, дівчина створила такий ефект лише за допомогою макіяжу, адже вона ще неповнолітня і не може збільшувати губи у косметолога.

Нагадаємо, Ольга Фреймут нещодавно розповіла, що її донька рідко спілкується зі своїм батьком. За словами Фреймут, Ніл Мітчелл допомагає виховувати доньку фінансово, але спільну мову з донькою він так і не знайшов. За словами телеведучої, її старша донька вітає батька на свята та іноді навіть з ним бачиться. Але дівчина не близька з власним батьком. Та і сама Оля Фреймут не наполягає на спілкуванні доньки з батьком. Телеведуча мотивує це тим, що не може змусити свою доньку когось полюбити.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.