Як виглядає сім’я Марічки Падалко: чоловік з політики, син, дві доньки та інтелігентні батьки

Відома українська журналістка і телеведуча Марічка Падалко змогла не лише побудувати приголомшливу кар'єру на телебаченні, а й побудувати міцну сім'ю. Як виглядає родина Падалко, дивіться далі в матеріалі.

Марічка Падалко зараз заміжня за громадсько-політичним діячем Єгором Соболєвим. Втім, це не перший її офіційний чоловік. Так, телеведуча більше 10 років прожила в шлюбі з чоловіком ім’я якого досі приховує. Цікаво, що з першим чоловіком у Марічки дітей не було. В одному з інтерв’ю жінка розповіла, що спочатку вона була зосереджена на кар’єрі і не хотіла дітей, а коли час прийшов, то вагітність не наступала. Падалко декілька років намагалася завагітніти. По медичним показникам і вона і її тодішній чоловік були абсолютно здоровими, але чомусь завагітніти не вдалося. Телеведуча навіть змирилася з тим фактом, що вона вже ніколи не зможе відчути радість материнства.

Зі своїм другим чоловіком Єгором Соболєвим Падалко познайомилася під час помаранчевої революції. І вона і Єгор тоді були одружені з іншими людьми. Втім, вони не змогли стримати своїх почуттів і у них зав’язався роман.

Як виглядає чоловік Марічки Падалко

Згодом закохані розлучилися зі своїми першими партнерами і почали жити разом. З новим чоловіком у Марічки дуже швидко вдалося завагітніти. Так, на світ появився первісток Міша. Ще через рік у подружжя народилася донька Марія, а через 2 роки – донька Катя.

Як виглядає сім’я Марічки Падалко

Зараз Єгор Соболєв захищає Україну на фронті, а Марічка Падалко продовжує працювати в ТСН.

Чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв захищає Україну

Діти зіркової родини навіть на час війни залишились жити в Україні. Більшу частину часу вони живуть у Києві, а на канікули їздять на Західну Україну, де живуть їхні бабуся і дідусь – батьки Марічки Падалко.

Як виглядають батьки Марічки Падалко

До слова, батьки Марічки Падалко – мовознавці. Вони все життя працювали перекладачами і викладачами іноземних мов. Саме батьки привили любов Марічки до мови і допомогли їй з вибором професії. Марічка Падалко ще з дитинства знала, що хоче пов’язати своє життя саме з журналістикою.