Як виглядає перше кохання Володимира Дантеса: стала відомою співачкою як і Надя Дорофєєва (ФОТО)

Український артист Володимир Дантес прожив у шлюбі зі співачкою Надією Дорофєєвою 7 років. Втім, Надя – не перше кохання артиста. Як виглядає перша дівчина Дантеса, дивіться далі в матеріалі.

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва – були однією з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. У них було палке кохання, яке переросло у шлюбі, але, на жаль, закінчилось розлученням. Дорофєєва і Дантес покохали один одного ще в юності і були разом 10 років. Втім, Дорофєєва не була першим коханням Дантеса. До роману зі співачкою він будував стосунки з іншою дівчиною, яка зараз являється теж відомою артисткою.

Першим коханням Дантеса була співачка Світлана Тарабарова. Вони познайомилися в далекому 2008 році на теле-проєкті “Фабрика зірок”.

Як виглядає перше кохання Володимира Дантеса
Як виглядає перше кохання Володимира Дантеса

Їхні стосунки тривали недовго і закінчилися великим скандалом. Екс-закохані навіть багато років не говорили один з одним. Втім, з того часу пройшло вже 10 років і вони не тримають один на одного зла. Так, в одному з інтерв’ю Дантес заявив, що він щасливий, що Світлана з ним розійшлася. Адже після Дантеса вона зустріла своє справжнє кохання, вийшла заміж і наразі вагітна третьою дитиною.

Як виглядає перше кохання Володимира Дантеса

Світлана також коментувала роман з Дантесом у програмі “ЖВЛ”. Так, дівчина зізналася, що вони з Володимиром не мають дружніх стосунків і не спілкуються в звичайному житті.

10 років минуло, або більше, і зараз ми вже з усмішкою вітаємося. Раніше навіть не віталися.

, – розповіла Світлана.

Співачка додала, що вони з Дантесом мають схожий характер: вони обоє амбітні, емоційні і мають вибуховий характер. Саме тому їхні стосунки і не мали щасливий кінець.

Нагадаємо, Володимир Дантес розлучився з Надею Дорофєєвою у 2022 році, начебто через те, що їхні почуття минули. Втім, реальною причиною розлучення стало те, що Дорофєєва пішла від Дантеса до їхнього спільного друга ресторатора Міши Кацуріна. Найвеселіше те, що через декілька місяців після розлучення з Дорофєєвою Дантес почав крутити роман з колишньою дружиною того самого Кацуріна. Тож вийшло так, що дві подружні пари просто обмінялися партнерами.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.