facebook

Галкіну тоді було всього 18 років: у мережі спливло фото з четвертого весілля Алли Пугачової з Кіркоровим

Особисте життя відомої російської співачки завжди інтригувало та цікавило шанувальників. Нещодавно у мережі показали таємну фотографію зірки з четвертим чоловіком

Одна з найвідоміших російських співачок Алла Пугачова має неймовірно насичене особисте життя. Сьогодні зірка естради перебуває у шлюбі з набагато молодшим за неї Максимом Галкіним. Разом подружжя живе в Ізраїлі, після виїзду з рідної країни, та виховує двох спільних дітей. Втім, до стосунків з гумористом і пародистом знаменитість мала не одного чоловіка.

Так, наприклад, доволі обговорюваними були стосунки Алли Борисівни з молодшим колегою по цеху Філіпом Кіркоровим. Нещодавно у мережі опублікували їхню спільну фотографію з таїнства вінчання. Воно, до слова, відбулось 29 років тому, 1994. Слід зазначити, що Бедросович – чоловік, у шлюбі з яким Примадонна встигла повінчатись.

На нещодавно опублікованій фотографії Пугачовій всього 44 роки, а одягнена вона у красиву білу сукню. Зірка зробила акуратний макіяж для такої важливої події та розпустила своє густе й золотисте волосся, яке лягло на плечі співачки легкими хвилями. Нарядно виглядав і чоловік відомої російської артистки Філіп Кіркоров. Він на вінчання одягнув чорну сорочку з такого самого кольору штанами й білий піджак.

Алла Пугачова та Філіп Кіркоров на власному вінчанні
Алла Пугачова та Філіп Кіркоров на власному вінчанні

Слід зазначити, що в житті людина може вінчатись лише один раз. Втім, попри заборону, Алла Пугачова робила це двічі. Очікувано, другим чоловіком, з яким відбулось таїнство вінчання зірки – Максим Галкін. До слова, на цьому заході були присутні навіть їхні спільні діти. Для другого вінчання Примадонна обрала пудрову рожеву сукню. А ось зірковий обранець був одягнений у класичний костюм.

Фото з вінчання Алли Пугачової та Максима Галкіна
Фото з вінчання Алли Пугачової та Максима Галкіна

На захід зіркова пара запросила лише найближчих людей, а відбулось таїнство вінчання 2017 року. Пізніше в інтерв’ю Алла Пугачова зізналась, що наважилась вдруге обвінчатись заради дітей, а також заради чоловіка, який до цього ні разу не вінчався.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.