Слава Камінська показала фото в обіймах нового заморського чоловіка: “Кохання нагряне, коли його не чекаєш”

Відома українська співачка Слава Камінська після початку повномасштабної війни переїхала разом із дітьми за кордоном. За межами України зірка знайшла своє кохання

З початком повномасштабної війни за кордон виїхало багато українців. Серед них опинилась і відома українська співачка Слава Камінська, яка, до слова, пізніше опинилась у центрі скандалу. Частина шанувальників критикували зірку за її рішення виїхати за кордон, втім знаменитість відповіла на всі закиди зізнанням, що була занадто налякана за своїх дітей, аби й далі залишатись в Україні.

Хай там як, за кордоном артистка не лише влаштувала безпечний побут для двох своїх дітей від колишнього чоловіка, але й знайшла кохання. Відносно нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка зізналась, що вона почала стосунки з чоловіком, з яким познайомилась, перебуваючи за кордоном.

Слава Камінська після переїзду з України почала зустрічатись з чоловіком
Слава Камінська після переїзду з України почала зустрічатись з чоловіком

Нещодавно у своєму блозі відома українська співачка знову заговорила про своє нове кохання. Знаменитість показала шанувальникам обійми з чоловіком, втім його обличчя Слава Камінська так і не наважується показувати. В Інстаграмі співачка опублікувала фотографію, зроблену на Канарських островах, на якій її ніжно обіймає її чоловік.

Разом з тим, відома українська співачка й досі не називає навіть імені свого обранця, не розповідає історію їхнього знайомства та навіть не натякає, на якому етапі наразі їхні стосунки. Втім, в описі до нової опублікованої фотографії Слава Камінська зазначила, що кохання до неї прийшло у той момент й у тому місці, де вона на нього зовсім не чекала.

“Кохання ненароком нагряне, коли його зовсім не чекаєш”, – зазначила Слава Камінська.

Відома співачка Слава Камінська показалась в обіймах свого нового коханого
Відома співачка Слава Камінська показалась в обіймах свого нового коханого

Нагадаємо, що раніше знаменитість п’ять років перебувала у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським і народила від нього двох дітей. Зіркова пара є батьками сина Леонарда та доньки Лаури. Про розлучення колишні закохані повідомили 2019 року, втім зуміли зберегти хороші стосунки заради спільних дітей. Сьогодні зіркова пара підтримує спілкування.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.