Слава Камінська показала фото в обіймах нового заморського чоловіка: “Кохання нагряне, коли його не чекаєш”

Відома українська співачка Слава Камінська після початку повномасштабної війни переїхала разом із дітьми за кордоном. За межами України зірка знайшла своє кохання

З початком повномасштабної війни за кордон виїхало багато українців. Серед них опинилась і відома українська співачка Слава Камінська, яка, до слова, пізніше опинилась у центрі скандалу. Частина шанувальників критикували зірку за її рішення виїхати за кордон, втім знаменитість відповіла на всі закиди зізнанням, що була занадто налякана за своїх дітей, аби й далі залишатись в Україні.

Хай там як, за кордоном артистка не лише влаштувала безпечний побут для двох своїх дітей від колишнього чоловіка, але й знайшла кохання. Відносно нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка зізналась, що вона почала стосунки з чоловіком, з яким познайомилась, перебуваючи за кордоном.

Слава Камінська після переїзду з України почала зустрічатись з чоловіком

Нещодавно у своєму блозі відома українська співачка знову заговорила про своє нове кохання. Знаменитість показала шанувальникам обійми з чоловіком, втім його обличчя Слава Камінська так і не наважується показувати. В Інстаграмі співачка опублікувала фотографію, зроблену на Канарських островах, на якій її ніжно обіймає її чоловік.

Разом з тим, відома українська співачка й досі не називає навіть імені свого обранця, не розповідає історію їхнього знайомства та навіть не натякає, на якому етапі наразі їхні стосунки. Втім, в описі до нової опублікованої фотографії Слава Камінська зазначила, що кохання до неї прийшло у той момент й у тому місці, де вона на нього зовсім не чекала.

“Кохання ненароком нагряне, коли його зовсім не чекаєш”, – зазначила Слава Камінська.

Відома співачка Слава Камінська показалась в обіймах свого нового коханого

Нагадаємо, що раніше знаменитість п’ять років перебувала у шлюбі з пластичним хірургом Едгаром Камінським і народила від нього двох дітей. Зіркова пара є батьками сина Леонарда та доньки Лаури. Про розлучення колишні закохані повідомили 2019 року, втім зуміли зберегти хороші стосунки заради спільних дітей. Сьогодні зіркова пара підтримує спілкування.