Без фотошопу та макіяжу: як виглядають Полякова, Могилевська, Кароль та інші красуні в реальному житті (Фото)

З екрану телевізора здається, що всі відомі жінки – справжні красуні і не мають жодних недоліків. Втім, в реальному житті вони мають зовсім інший вигляд.

Знаменитості готові піти на все, аби подовше залишатися молодими і красивими. Вони роблять пластичні операції, різні косметологічні процедури і регулярно навідують салони краси. Перед тим, як вийти в кадр, над кожною зірковою жінку кілька годин чаклують перукарі і візажисти. Втім, в реальному житті, без гриму, зачіски і красивих нарядів зіркові красуні виглядають зовсім не так, як на сцені.

Тіна Кароль

Тина Кароль в соцсетях и в реальной жизни
Як виглядає Тіна Кароль в соціальних мережах і в реальному житті

Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України за версією журналу VIVA. Вона дійсно має дуже гарні риси обличчя та володіє жіночністю і чарівністю.

На світських заходах Кароль з’являється у брендових сукнях та яскравим макіяжем, а ось в повсякденному житті співачка не любить підбори і фарбуватися. Поза камерами Тіна зазвичай одягається у зручний одяг, зв’язує волосся і зовсім не наносить макіяж. Варто відзначити, що і в такому вигляді співачка чарівна.

Катя Осадча

Катя Осадчая в соцсети и реальной жизни
Як виглядає Катя Осадча в соціальних Мережах і в реальному житті

Публіка звикла бачити ведучу “Світського життя” Катю Осадчку в яскравих сукнях, чудернацьких головних уборах і з яскравим макіяжем. При цьому в звичайному житті Катя Осадча ніколи не фарбується і не виряжається.

Наталія Могилевська

Наталья Могилевская в соцсетях и в реальной жизни
Як виглядає Наталія Могилевська в соціальних мережах і реальному житті

На відміну від попередніх героїнь статті Наталія Могилевська не з’являється без макіяжу навіть у повсякденному житті. Співачка соромиться свого віку та вікових змін шкіри, тож дуже сильно фотошопить всі свої фотографії. В Мережі практично неможливо знайти знімків, де співачка позує без гриму.

Оля Полякова

Як виглядає Оля Полякова в соціальних мережах і реальному житті
Як виглядає Оля Полякова в соціальних мережах і реальному житті

Оля Полякова не приховує, що робить дуже багато косметологічних процедур, аби подовше залишатися молодою. Нещодавно співачка зізналася, що робить уколи ботоксу ще з 23 років, саме тому у неї немає зморшок. У свої 43 роки Полякова дійсно виглядає набагато молодше свого віку, а її шкіра обличчя – практично ідеальна. Полякова не соромиться свого вигляду без макіяжу, тож часто в своєму Інстаграм-блозі показує себе справжню: без гриму і фотошопу.

Популярне

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.