Не український красень: при вигляді нового коханця-іноземця Ані Лорак у вас відніме дар мови

Скандальна співачка Ані Лорак має нестандартний смак на чоловіків. Після розлучення з турком Муратом Налчаджиоглу артистка представила публіці нового коханого, який знову виявився іноземцем.

Зі своїм першим чоловіком Муратом Налчаджиоглу Ані Лорак розлучилася у 2019 році, через його постійні зради. З цим чоловіком співачка прожила у шлюбі 10 років і народила йому доньку Софію. Варто відзначити, що коли Лорак одружувалась з Муратом, публіка була здивована таким вибором співачки. Адже Мурат був звичайним працівником турецького готелю і, грубо кажучи, не рівня багатій та популярній співачці. За 10 років шлюбу з Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу розкрутився і став відомим бізнесменом, а допомогла йому в цьому його заможна дружина.

Мурат Налчаджиоглу показав свій домашній образ
Як виглядає перший чоловік Ані Лорак

Схоже, Ані Лорак має дещо нестандартний смак на чоловіків, адже після “турка з готелю” вона знову обрала іноземця зі сфери обслуговування. Так, нещодавно Ані Лорак представила публіці свого нового коханого. На цей раз артистка знову обрала іноземця, який зараз проживає на острові Ібіца, що біля Іспанії. Чоловіка звати Ісаак Віджраку і він  позиціонує себе, як енергетичного цілителя, тренером з медитацій та йоги. Саме так він і познайомився з Ані Лорак: спочатку він просто був її тренером.

Ані Лорак похизувалася розкішною обручкою – новий коханий зробив пропозицію
Що відомо про нового чоловіка Ані Лорак, за якого вона збирається заміж

Цікаво, що на Інстаграм-сторінці нового коханого Ані Лорак є багато знімків, де чоловік позує з маленьким хлопчиком, якому нема ще й року. Ймовірно, цей хлопчик – син Ісаака. Тож тепер Лорак стала мачухою.

Судячи з усього, Ані Лорак має дуже серйозні стосунки з Ісаак Віджраку, адже привселюдно зізнається йому в коханні і у своєму Інстаграм-блозі показує, як проводить з новим коханим час. А нещодавно публіка помітила, що Ані Лорак носить каблучку на безіменному пальці правої руки і припустили, що вона збирається заміж за Ісаака. Наразі співачка не коментувала ці здогадки публіки.

Новий чоловік Ані Лорак Ісаак
Що відомо про нового чоловіка Ані Лорак, за якого вона збирається заміж

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак продовжила жити і працювати в росії. При цьому співачка публічно не засуджує війну і мовчить про терористичні дії росії на території України.

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.