Вона йому точно не пара: обімлієте, побачивши першу красуню-дружину Юрія Горбунова, який обрав Катю Осадчу

Юрій Горбунов – відомий український телеведучий, актор, шоумен, а також зразковий сім'янин. Втім, мало хто знає, що Катя Осадча – не перша дружина Горбунова. Як виглядає жінка, з якою шоумен прожив в шлюбі 20 років, дивіться далі в матеріалі.

Юрій Горбунов вже 6 років одружений з ведучою “Світського життя” Катею Осадчою. Він являється турботливим чоловіком і гарним батьком для двох своїх синів. Втім, Осадча – не перша дружина шоумена. Горбунов 20 років прожив у шлюбі з жінкою на ім’я Людмила і розійшовся з нею лише у 2015 році, коли почав крутити роман з Осадчою.

Як виглядає перша дружина Горбунова

Горбунов познайомився з Людмилою після закінчення університету. Тоді молодий актор прийшов працювати в Івано-Франківський театр, де і працювала Людмила. Жінка була танцівницею балету. Цікаво, що Людмила старша за Горбунова на 10 років і на момент їхнього знайомства вона перебувала у шлюбі і виховувала доньку. Між Юрієм і Людмилою почався роман, тоді жінка розлучилася зі своїм чоловіком і погодилася вийти заміж за Горбунова. Варто відзначити, що Юрій офіційно удочерив доньку Людмили від першого шлюбу, а от спільні діти за 20 років подружнього життя у них так і не з’явилися.

Первая жена Юрия Горбунова
Як виглядає перша дружина Юрія Горбунова

Після одруження з Горбуновим Людмила погодилася поїхати з ним з Івано-Франківська до Києва, адже Юрій горів бажанням підкорити столицю. У шоумена це вдалося, після переїзду до Києва він почав будувати успішну кар’єру на телебаченні, а от сама Людмила назавжди покинула танцювальну кар’єру і стала звичайною домогосподаркою.

Варто відзначити, що Людмила Горбунова завжди уникала публічності і не ходила зі своїм зірковим чоловіком на світські заходи. Саме тому більшість людей і не знають про існування першої дружини Горбунова.

Шоумен розлучився з дружиною у 2015 році. Як відомо, тоді Горбунов почав крутити роман зі своєю колегою Катею Осадчою. Як склалася доля Людмили після розлучення не відомо, адже вона не давала жодного інтерв’ю і навіть не має власних сторінок у соціальних мережах. Відомо лише те, що донька Людмили, яку Горбунов удочерив, вже зробила її бабусею. Тож формально і Юрій Горбунов теж являється дідусем.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.