Як виглядає особняк Пугачової і Галкіна в Ізраїлі: проміняли 6-поверховий замок на сучасний будинок

Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін з двома дітьми вже більше року живуть в Ізраїлі. Як виглядає їхній будинок, дивіться далі в матеріалі.

Зіркове подружжя Алла Пугачова і Максим Галкін виїхали з росії в Ізраїль ще в лютому 2022 року. Вони висловилися проти війни та підтримали Україну, тож в росії вони стали непроханими гостями. Варто відзначити, що Максима Галкіна навіть визнали в рф іноземним агентом. Начебто, він отримує кошти від України, за те, що виступає проти війни. Гуморист посміявся зі свого нового звання і запевнив, що його совість не продається.

Максим Галкін показав, як Алла Пугачова з дітьми розважаються в Ізраїлі
Як виглядає особняк Пугачової і Галкіна в Ізраїлі

Визнання Галкіна іноагентом стало для нього і Алли Борисівни останньою краплею. Вони вирішили розірвати всі зв’язки з росією. Так, відомо, що Пугачова за останній рік позакривала всі свої діючі бізнеси на території рф, а також виставила на продаж свій легендарний замок.

Зараз Алла Борисівна і Максим Галікн живуть в Ізраїлі, а їхні діти там ходять до школи. Зіркове подружжя поселилось у красивому триповерховому будинку з панорамними вікнами та басейном. Будинок знаходиться у містечку Кесарія, яке вважається елітним. Фото особняка Пугачової зовні вже давно розлетілись по Мережі. Ось, як він виглядає:

Як виглядає особняк Пугачової і Галкіна в Ізраїлі
Як виглядає особняк Пугачової і Галкіна в Ізраїлі

А нещодавно Пугачова у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео зі свого ізраїльського будинку, де можна розгледіти інтер’єр. У кадрі Ліза та Гаррі Галкіни разом з іншими дітьми запально танцювали.

На відео видно, що у будинку є простора вітальня, виконана у світлих кольорах. Ремонт виконаний у сучасному стилі. Серед меблів можна розгледіти сірий диван, крісла, великий обідній стіл, а в кутку кімнати стоїть великий, білий рояль.

Нагадаємо, у росії Алла Пугачова і Максим Галкін жили у справжньому замку в селищі Грязь. Дім має 6 поверхів та 20 кімнат, басейн, зимовий сад, спортивний зал, кінотеатр, ліфт та багато інших незвичайних кімнат. В замку знаходиться багато антикварної мебелі, цінних квартир та інших предметів розкоші.

Помпезний будинок Алли Пугачової та Максима Галкіна виглядає, ніби королівський замок із Діснею
Помпезний будинок Алли Пугачової та Максима Галкіна виглядає, ніби королівський замок із Діснею
Як виглядає замок Пугачової і Галкіна в Ізраїлі
Як виглядає замок Пугачової і Галкіна в Ізраїлі

Наразі замок Пугачової виставлений на продаж. Примадонна хоче отримати за свій маєток 1 мільярд рублів, а це більше 16 мільйонів доларів.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.