Зовсім не схожі одна на одну: зовнішність сестер Сумських на старості років відрізняється кардинально

Ольга і Наталія Сумські – відомі українські акторки. Рідні сестри, які мають однакову професію, відрізняються не лише зовні, але й по характеру.

Сестри Сумські – одні з найвідоміших акторок України. Хоча вони обрали однакову професію, Наталія і Ольга зовсім різні. По-перше, вони відрізняють по характеру та стилю життя. Так, через це у них навіть розв’язався конфлікт. Наталія Сумська в одному з інтерв’ю зізналася, що не розділяє позицію сестри щодо соціальних Мереж. Так, Ольга Сумська активно веде свій Інстаграм-блог, де показує практично кожен свій крок. А от Наталії важко збагнути, для чого потрібна така відкритість на публіку.

Ольга Сумська пригадала часи, коли ще не конфліктувала з сестрою Наталією і показала фото
В Мережі порівняли зовнішність Наталії і Ольги Сумських

Втім, це не єдина причина, чому сестри Сумські майже не спілкуються. Причиною стала політична тема, адже з 2014 року по лютий 2022 року Ольга Сумська продовжувала співпрацювати з російськими режисерами. Наталія була більш категорична. Саме тому, вона припинила спілкування ще й з племінницею Антоніною Паперно, яка живе у москві.

Відрізняються Наталія і Ольга ще й зовнішністю. Вони обидві мають дуже гарну вроду, але різну. Наталія має темне і хвилясте волосся і вродою вдалася в маму, а Ольга – блондинка і більше схоже на батька.

Наталія і Ольга Сумські в молодості
Наталія і Ольга Сумські в молодості

Якщо в молоді роки, Наталія і Ольга були дещо схожі, то зараз вони геть різні. Ймовірно, це пов’язано з тим, що Ольга Сумська, аби передчасно не старіти почала робити уколи краси. Вони прибирають зморшки, але дещо змінюють риси обличчя. А ось Наталія Сумська не соромиться свого віку і змін у своїй зовнішності. Акторка не молодиться, але виглядає не менш захоплююче, ніж її молодша сестра Ольга.

В Мережі порівняли зовнішність Наталії і Ольги Сумських
В Мережі порівняли зовнішність Наталії і Ольги Сумських

Нагадаємо, старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна навіть після початку повномасштабної війни в Україні не покинула росію і продовжує там жити та працювати. Дівчина не зробила жодної заяви проти війни в Україні і просто мовчить. Ольга Сумська неодноразово виправдовувалась за доньку. Акторка запевняє, що Антоніна все розуміє і категорично проти війни, а мовчить вона лише через те, що боїться російську владу.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.