Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Злата Мітчелл і Ольга Фреймут, Василина Доманська і Лідія Таран

Кожна матуся мріє, що її донечка буде на нею схожою. Втім, генетика інколи грає злий жарт і народжується дівчинка, які є повною копією своїх татусів.

Героїні нашої сьогоднішньої статті не живуть з батьками своїх доньок. При цьому, дівчатка ростуть повними копіями своїх татусів.

Лідія Таран і Василина Доманська

Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Василина Доманська

Зірка ТСН Лідія Таран ніколи не була у шлюбі офіційно. Втім, до 2010 року жінка перебувала у цивільному шлюбі з телеведучим Андрієм Доманським. Результатом палкого роману стала дівчинка, яку назвали Василиною.

Втім, цей роман не закінчився хеппі-ендом. Андрій Доманський в один момент зібрав речі і просто покинув Лідію і доньку. Виявилось, що у чоловіка з’явилася інша жінка.

Зараз донці Лідії Таран Василині 12 років. Дівчинка виросла копією свого батька.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл

Донька Фреймут перефарбувалася в блондинку і показала пишну фігуру в короткому топі
Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Злата Мітчелл

Старшій доньці української телеведучої Ольги Фреймут Златі вже 16 років. Дівчина виросла абсолютно не схожою на свою маму. Ольга від природи худорлява, а Злата має пишні форми. Відрізняються і риси обличчя та колір волосся. Злата Мітчелл вдалася у свого батька – британця Ніла Мітчелла.

До слова, з Нілом Фреймут познайомилася, коли навчалася у Лондоні. В них закрутився палкий роман, але вся романтика зникла, коли Ольга завагітніла. Чоловік почав вести себе агресивно, тож в якийсь момент Фреймут вирішила просте втекти від нього з дитиною під серцем в Україну. Після народження Злати, Ольга Фреймут налагодила контакт з колишнім коханцем, аби він брав участь у вихованні доньки.

Ані Лорак і Софія Налчаджиоглу

11-річна дочка Ані Лорак заспівала разом з мамою її новий хіт
Доньки, які зовсім не схожі на зіркових мам: Софія Налчаджиоглу

Єдиній доньці Ані Лорак Софії зараз 11 років. Дівчинка наполовину туркиня і саме турецькі гени взяли гору. Софія має густе чорне волосся, пишні брови і смагляву шкіру. Дівчинка дуже схожа на свого батька-турка і майже немає нічого спільного з зірковою мамою.

Нагадаємо, Ані Лорак жила в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу 10 років. У 2019 році подружжя розлучилося через постійні зради чоловіка. Зараз Мурат готується знову взяти в дружини українку. На цей раз його обраницею стала візажистка на ім’я Лілія, яка молодша від нього на 20 років.

Схожі статті

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.

Салат з капусти як у радянській їдальні: бабуся підказала, як зробити “той самий” смак. Просто і дуже смачно

Салат з капусти – дуже смачна, поживна і корисна страва, яку зможе приготувати абсолютно кожен. Він добре поєднується з будь-якими м'ясними додатками і гарніром, так само його можна подавати окремо.