В Мережі з’явилося фото 35-річної Алли Пугачової з пишною шевелюрою і зайвою вагою: зараз виглядає краще

Алла Пугачова – легендарна співачка, якою захоплюються і досі, хоча вона вже давно пішла з великої сцени. Як виглядала Примадонна 40 років назад, дивіться далі в матеріалі.

Аллу Пугачову називають легендарною співачкою, Примадонною, головною зіркою радянської естради. Незважаючи на те, що зараз артистка практично не з’являється на світських заходах та не виступає на великій сцені, прихильників у неї не відбавляється. Прихильники Пугачової створюють у соціальних Мережах фан-акаунти, де діляться архівними знімками співачки, уривками з її виступів, чи інтерв’ю. Так, в одному із таких фан-акаунтів з’явилося архівне фото 40-річної давнини, де Алла Борисівна позує разом з Михайлом Жванецьким. Вони сидять за столом, співачка дивиться в люстерко і поправляє макіяж.

В Мережі з'явилося фото 35-річної Алли Пугачової з пишною шевелюрою і зайвою вагою
В Мережі з’явилося фото 35-річної Алли Пугачової з пишною шевелюрою і зайвою вагою

На фото Примадонні всього 35 років, але виглядає вона набагато старше. Це відмітили і користувачі Мережі. Фоловери вважають, що Алла Борисівна так виглядала через зайву вагу, яка, як відомо, старить. Крім того, на той час співачка ще не робила жодних пластичних операцій.

Варто відзначити, що зараз, у свої 73 роки, Алла Пугачова виглядає краще, ніж у 35. Артистка з того часу скинула більше 25 кілограмів, змінила зачіску на більш сучасну, а замість балахонів почала носити короткі спідниці і облягаючі штани.

Чим харчується Алла Пугачова, щоб в 73 виглядати на 30
Алла Пугачова схудла і стала виглядати молодше

Пугачова за себе “взялась”, коли вийшла заміж за молодшого на 27 років Галкіна. Аллі Борисівні хотілося виглядати гарно поряд з молодим чоловіком.

Аби подовше зберегти молодість і красу, Алла Пугачова почала захоплюватися пластичними операціями. Вона зробила підтяжку повік, кругову підтяжку обличчя і навіть підколола губи. Хтось вважає, що артистка аж занадто себе переробила, втім, вона досягла бажаного і стала виглядати молодше.

Що стосується різкого схуднення Пугачової, в Мережі подейкують, що вона зробила операцію по зменшенню шлунку. Втім, сама співачка це заперечує і запевняє, що скинула зайву вагу, коли їй діагностували діабет і посадили на сувору дієту.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.