З вушками ельфа та волоссям Рапунцель: Світлана Лобода показала свою старшу позашлюбну доньку Єву

Старша донька Світлани Лободи Єва 9 квітня відзначала свій 12-й день народження. Як зараз виглядає, чим займається та де живе дівчинка, читайте далі в матеріалі.

Світлана Лобода із тих артистів, які приховують своє особисте життя. Співачка дуже рідко розповідає про своїх доньок і ще рідше показує їхні фотографії. Втім, нещодавно Лобода опублікувала декілька спільних фото зі старшою донькою Євою у своєму Інстаграм-блозі і привітала її з днем народження.

Так, на фото дівчинка позувала з накладними вушками і в перуці. Євангеліна вже зовсім доросла і скоро наздожене маму по зросту.

Доню! Досі не можу повірити, що ти вже така доросла. Я пишаюся тим, якою людиною ти ростеш. Мудрою не по рокам, тонкою та глибокою.

З днем народження, моя Єва

, – написала Світлана Лобода.

Користувачі Мережі долучилися до привітань у коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Єва нереальна дівчинка. Щастя їй і всій родині”;
  • “З днем народження дорослу дівчинку Єву. Щастя, радості, любові”;
  • “З іменинницею. Будьте найщасливішими і найкоханішими”;
  • “З Іменинницею! Єві величезного щастя! Нехай дитячі мрії здійснюються!”

Що відомо про старшу доньку Лободи

Світлана Лобода неодноразово в інтерв’ю говорила, що її 12-річна донька Єва росте не схожою на своїх однолітків. Дівчинка з раннього дитинства любить книги і перечитала вже купу літератури. Дівчинка росте дуже спокійною і здібною до науки.

Світлана Лобода з донькою Євою
Світлана Лобода з донькою Євою

Після початку повномасштабної війни в Україні Світлана Лобода разом з дітьми виїхали з росії у Європу. Співачка зізнається, що старшій доньці було важко освоїтися у новій, європейській школі і вона не розуміла, чому вона змушена покидати своїх друзів у росії і їхати жити за кордон. Втім, після того, як Лобода пояснила дівчинці про війну в Україні і показала на фотографіях те, що зараз змушені переживати українські діти, Єва все зрозуміла і не задавала більше зайвих питань.

Нагадаємо, батьком Євангеліни є хореограф Андрій Цар. З ним Світлана жила у цивільному шлюбі і розійшлася, коли їхній спільній доньці було всього 3 роки.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.