Спробуйте впізнати: як зараз виглядає 58-річна Таїсія Повалій, яка зробила свою найбільшу помилку в житті

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій останнім часом дуже змінилася. Артистка захопилася пластичними операціями і набрала зайву вагу. Зараз Таїсія Повалій виглядає зовсім не так, як раніше.

Таїсія Повалій колись була однією з найзатребуваніших співачок України і навіть мала звання Народної артистки. Втім, зараз співачку не хочуть бачити в Україні, адже вона виявилась зрадницею. Після початку повномасштабної війни в Україні Повалій не лише залишилася жити в росії, а й активно там гастролює, дає концерти, тим самим спонсоруючи війну.

Таїсія Повалій не має бажання спілкуватися з українцями і навіть закрила свої соціальні Мережі для жителів України.

Концерти Повалій у росії масово відміняють
Як зараз виглядає 58-річна Таїсія Повалій

Варто відзначити, що за останні роки Таїсія Повалій сильно змінилася зовні. Коли співачці стукнуло за 50, вона почала сильно захоплюватися пластикою в надії, якнайдовше зберегти молодість і красу. Втім, пластика не зробила її молодшою, а лише змінила риси обличчя. Таїсія неодноразово робила підтяжку обличчя, через що її шкіра здається зараз неприродно натягнутою.

А за останній рік Повалій ще й набрала зайві кілограми. Якщо раніше вона одягала облягаючі, розкішні сукні, то останнім часом на сцені вона з’являється лише в балахонах, які приховують особливості її фігури.

Як зараз виглядає 58-річна Таїсія Повалій
Як зараз виглядає 58-річна Таїсія Повалій

Повалій, очевидно, комплексує з приводу своєї зовнішності. Про це свідчить те, що співачка з’являється на публіці лише з яскравим макіяжем і просто тонною косметики. Крім того, всі її фото в соціальних Мережах вправно відфотошоплені і навіть прихильники її не впізнають на світлинах.

Як зараз виглядає 58-річна Таїсія Повалій
Як зараз виглядає 58-річна Таїсія Повалій

Ось, що пишуть користувачі Мережі під знімками Таїсії Повалій:

  • “Хто це?”;
  • “Резинову Зіну купили в магазині. Де обличчя Таї? Хто це?”;
  • “Нафарбований мужик”;
  • “На коняку схожа. Сестра Лаврова”;
  • “Бджоли покусали?”;
  • “На себе вже не схожа від пластики”;
  • “Фотошоп наше все”;
  • “Навіщо себе так перероблювати? Така груба стала”.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що з невідомих причин у росії відміняють концерти Таїсії Повалій. В ЗМІ з’явилась інформація, що масово скасовуються виступи Таїсії на великих майданчиках і навіть в кафе-ресторанах. Ймовірно, це пов’язано з тим, що Повалій має українське коріння.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.