Тіна Кароль показала зворушливу зустріч з мамою Дана Балана в Кишиневі: Людмила розцілувала “невістку”

Нещодавно українська поп-діва Тіна Кароль дала концерт в столиці Молдови Кишиневі, де зустрілась з мамою Дана Балана Людмилою. Кадри цієї зустрічі облетіли мережу.

Тіна Кароль вже понад рік дає благодійні концерти на підтримку України в різних країнах світу. Її спільні з Даном Баланом фанати дуже чекали співачку в Молдові і дочекались. Поп-діва з тріумфом виступила для молдавської публіки та українців, які через війну знайшли собі прихисток в цій країні.

Тіна Кароль розповіла, як із зірки перетворилася на біженку
Тіна Кароль показала зворушливу зустріч з мамою Дана Балана в Кишиневі

На концерті артистки побувала Людмила Балан, мама Дана Балана, з яким Тіні приписували роман, коли вони приймали участь в проєкті “Голос країни”. Людмила дуже підтримувала Кароль, а потім підійшла до сцени з шикарним букетом квітів у жовто-блакитному оформленні, обійняла її, розцілувала та про щось пошепталася з нею.

В своєму Інстаграм-блозі Тіна Кароль показала знімок, який зробили під час їх спілкування. Мама Дана Балана була одягнена в яскраво-зелене плаття-костюм, а на поп-діві була її фірмова червона помада.

Тіна Кароль показала зворушливу зустріч з мамою Дана Балана в Кишиневі
Тіна Кароль показала зворушливу зустріч з мамою Дана Балана в Кишиневі

Також відео з концерту Тіни у Кишиневі опублікувала Людмила Балан. Жінка з самого початку повномасштабного вторгнення підтримала українців, тому було очевидно, що вона завітає на виступ “невістки”.

Користувачі Мережі написали багато коментарів під цим відео, деякі прихильники розчаровані, що на концерт не прийшов Дан Балан.

Нагадаємо, екранна історія кохання Тіни Кароль і Дана Балана почалась на “Голосі країни”. Музиканти були тренерами і конкурували між собою, але проявляли симпатію і не приховували це від операторів. З’явилось багато чуток про зірковий роман, який вони ніколи не коментували і не виходили на публіку як пара, а після завершення проєкту немов забули про свою спільну історію. Дан Балан став першим чоловіком, з яким Тіну кароль підозрювали у романтичних стосунках після того як помер її чоловік Євген Огір.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.