Зовсім несхожі: як виглядають Холостячки Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч без фотошопу та макіяжу в реальності

Героїні романтичного шоу "Холостячка" завжди з'являлися на телекранах у своєму найкращому вигляді: у розкішних сукнях, з зачіскою та макіяжем. А ось як вони виглядають в звичайному житті, дивіться далі в матеріалі.

Професійний макіяж творить дива. Він змінює риси обличчя, приховує недоліки та акцентує увагу на перевагах. З професійним макіяжем всі знаменитості виглядають справжніми красунями, а ось, як вони виглядають без нього? Перевіримо “магію гриму” на одних з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Саме їх обрали на роль головних героїнь шоу “Холостячка”, а за їхнє серце боролися успішні і красиві чоловіки.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина заявила, що її нудить від колишнього чоловіка
Ксенія Мішина з макіяжем та зачіскою

Ксенія Мішина стала першою героїнею романтичного шоу “Холостячка”. Вона має дуже гарну вроду, розкішне довге волосся і підтягнуту фігуру. Кожен її образ на “Холостячці” був продуманий до дрібниць: яскравий макіяж, зачіска, одяг. А ось в звичайному житті Ксенія майже не фарбується, довге волосся зв’язує у пучок та надає перевагу зручному одягу.

Як виглядають Холостячки Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч без фотошопу та макіяжу в реальності
Як виглядають Холостячки Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч без фотошопу та макіяжу в реальності

Втім, навіть без макіяжу вона виглядає чудово. Ксенія регулярно ходить до косметолога та користується якісними доглядовими засобами для обличчя. Крім того, акторка активно займається спортом і дуже ретельно слідкує за своїм харчуванням. Так, Мішина не вживає м’ясо, молоко, яєчний жовток, солодощі, цукор, борошняні вироби та інше. Такий підхід до власного здоров’я подарував Ксенії не лише струнку фігуру, а й міцне, довге волосся та чисту шкіру.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч не знаходить спільної мови з сусідами
Злата Огнєвіч з макіяжем і зачіскою

Співачка Злата Огнєвіч стала героїнею другого сезону романтичного шоу “Холостячка”. Дівчину часто порівнювали з Ксенією Мішиною. Багатьом вона подобалась менше, ніж перша “Холостячка”. Злата має невисокий зріст (164 см) і весь час бореться із зайвими кілограмами. Зовнішність Огнєвіч важко назвати зразковою. Вона, як то кажуть, на любителя. При цьому у “Холостячці” Злата завжди виглядала яскраво і привабливо.

В Мережі практично неможливо знайти фото, де Злата Огнєвіч позує без макіяжу, адже на люди співачка виходить тільки “при повному параді”. Все можливо відкопати знімки Злати без гриму. Варто відзначити, що без макіяжу її важко впізнати.

Як виглядають Холостячки Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч без фотошопу та макіяжу в реальності
Як виглядають Холостячки Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч без фотошопу та макіяжу в реальності

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.