Згаслий погляд і купа зморшок: що стало з серцеїдом Олегом Винником після раптового зникнення

Відомий український співак Олег Винник став однією з найобговорюваніших персон через свій переїзд до Німеччини та мовчання впродовж повномасштабної війни в рідній країні

Олег Винник свого часу став одним із найпопулярніших артистів України. Знаменитість завоював не одне жіноче серце ліричними текстами та сценічним образом справжнього серцеїда. Втім, після початку повномасштабної війни, коли всі артисти почали активно висловлюватись у мережі, зірка української естради несподівано зник.

Шанувальники довго намагались з’ясувати, чому відомий український співак так мало з’являється у мережі, а на його особистій сторінці в Інстаграмі майже нічого немає. Зрештою, стало відомо, що артист перебуває у Німеччині. За повідомленнями у ЗМІ, за кордоном знаменитість проходить курс лікування, втім донині невідомо, на що саме хворіє Винник.

Як сьогодні виглядає Олег Винник після свого раптового зникнення
Як сьогодні виглядає Олег Винник після свого раптового зникнення

Час від часу у мережі таки з’являються повідомлення про знаменитість. Так, наприклад, одного разу представниця відомого українського співака вирішила розставити всі крапки над “і”. Адвокатка Олега Винника зазначила, що він не захотів піаритись на повномасштабній війни й робити гучні заяви щодо українського горя. Натомість, продовжила адвокатка, він займається волонтерською діяльністю в рамках свого благодійного фонду “Вовчиця”.

Переїхати до Німеччини й залишатись там у час повномасштабної війни в рідній країні артистові довелось через проблеми зі здоров’ям. До слова, досі ніхто не розкрив реального діагнозу Олега Винника. Втім, якщо ж колеги знаменитості й починають говорити про здоров’я артиста, то завжди зазначають, що він важко захворів.

Олег Винник сьогодні живе за кордоном разом зі своєю родиною
Олег Винник сьогодні живе за кордоном разом зі своєю родиною

Слід зазначити, що український шоубізнес розділився навпіл. Одна частина відомих українських зірок підтримують свого колегу й бажають йому якнайшвидшого одужання, дякують за його волонтерську та благодійну діяльність. Проте, такої позиції дотримуються не всі. Інша частина шоубізу залишається незадоволеною зникненням і мовчанням Олега Винника. Навіть серйозна хвороба та волонтерство не виправдовують знаменитість в очах розлючених колег.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!