“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець вийшла заміж за чоловіка з іншим ім’ям: хто він і як виглядає

Олена Кравець – мабуть найвідоміша українська комедійна актриса. Якщо про її кар'єру публіка добре знає, то особисте життя Олена не звикла виносити на публіку.

Олена Кравець змогла не лише побудувати приголомшливу кар’єру на телебаченні, а й побудувати міцну сім’ю. Жінка вийшла заміж ще в студентські роки і вже 20 років щаслива у шлюбі. Чоловіка Олени Кравець звати Сергій. Він родом з міста Кривій Ріг, як і його зіркова дружина. Олена і Сергій познайомилися в студентські роки, тоді воно обидвоє грали в КВК, це їх і зблизило. Між ними одразу промайнула іскра і закрутився шалений роман. Вже через кілька місяців стосунків закохані почали жити разом. Пройшло небагато часу, як Олена дізналася про власну вагітність. Закохані, не вагаючись, вирішили одружитися. Тоді вони зіграли пишне весілля, в чому їм допомогли батьки, адже молоді ще не мали стабільного заробітку.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

Через півроку після весілля, у 2003 році, Олена і Сергій Кравці вперше стали батьками: у них народилася донечка Маша, яка нині є вже 20-річною красунею.

Незважаючи на нестабільність після народження дитини, молоде подружжя вирішили переїжджати з Кривого Рогу до Києва, адже мріяли там побудувати кар’єру. Це їм вдалося. Олена Кравець підкорила сцену студії “Квартал 95”, а Сергій Кравець, хоч і має акторський хист залишився поза кадром. При цьому чоловік бере безпосередню участь у створенні номерів для “Кварталу”. Сергій – креативний продюсер студії “Квартал 95”.

Як виглядає чоловік Олени Кравець
Як виглядає чоловік Олени Кравець

У 2016 році Олена і Сергій Кравці стали батьками вдруге. У них народилися двійнята Катя і Ваня. Варто відзначити, що ці діти далися їм не легко. Тільки після народження двійнят Олена в інтерв’ю розповіла про те, що їй довелося пережити. Так, Олена зізналася, що вони довгий час з чоловіком мріяли про другу дитину. Втім, вагітності акторки закінчувалися викиднями. Олена дуже важко це переживала і навіть проходила терапію у психотерапевта. Все ж через роки спроб подружжю вдалося завагітніти природнім шляхом. Так, на світ з’явилися двійнята Катя і Ваня, яким зараз по 7 років.

Як виглядають діти Олени Кравець
Як виглядають діти Олени Кравець

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.