Ксенія Мішина показала себе 20-річну з маленьким сином на руках: мати-одиначка без грошей і слави

Відома українська акторка і екс-Холостячка Ксенія Мішина зворушливо привітала сина з днем народження. Жінка поділилася архівними кадрами з Платоном.

Сьогодні, 11 квітня, син відомої української акторки Ксенії Мішиної святкує свій 11-й день народження. В цей день Ксенія зворушливо привітала сина на свої сторінці в Інстаграм і написала йому теплі слова привітання.

Моя найголовніша сила і мотивація завжди коренилася в тобі
, – написала Ксенія.

Мішина додала, що дуже любить Платона і рада, що він у неї є.

У своїх Інстаграм-сторіс акторка також додала декілька архівних знімків, коли Платон був ще зовсім маленьким. На знімку 22-річна Ксенія, яка ще тільки мріяла про акторську кар’єру, тримає на руках 1-річного синочка. Вона ще не така стильна і розкішна, як зараз. Мішина виглядає звичайною дівчиною.

Ксенія Мішина показала себе 20-річну з маленьким сином на руках
Ксенія Мішина показала себе 20-річну з маленьким сином на руках

До слова, Ксенія Мішина народила первістка не в шлюбі. Вона тоді була студенткою і не планувала створювати сім’ю. Так, з батьком свого сина Ксенія познайомилась, коли їй було 20 років. Чоловік був старший на 10 років і мав власний бізнес, тож підкорив молоду студентку подарунками і дорогими побаченнями. Пройшло небагато часу, як Ксенія дізналася про власну вагітність. Тоді вони з батьком дитини почали жити разом. Спільне життя показало негативну сторону чоловіка: він почав вести себе грубо і навіть агресивно. Тоді вагітна Ксенія вирішила піти від тирана і поїхала до батьків у Севастополь. Там і народився маленький Платон. Батьки Ксенії допомогли з вихованням сина. Деякий час вони навіть самі виховували хлопчика, коли Ксенія спробувала вдруге завоювати столицю.

Ксенія Мішина відверто розповіла, де планує жити зі своїм сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Коли Ксенія Мішина стала на ноги, вона забрала сина до себе у Київ. Зараз акторка має дуже гарні і довірливі стосунки з Платоном. Щодо батька хлопчика, він не брав жодної участі у вихованні сина і навіть не цікавився ним. Чоловік об’явився лишу у 2022 році, коли в Україні почалася повномасштабна війна. Ксенія розповіла, що чоловік їм навіть трохи допоміг, тому вона була не проти, аби син познайомився зі своїм батьком. Втім, це спілкування зовсім скоро зійшло нанівець, адже Мішина побачила, що чоловік зовсім не змінився.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.