Наречена колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата виявилась “силіконовою лялькою”: накачала і зверху і знизу

26-річна наречена турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Лілія не приховує той факт, що робила пластичні операції. Дівчина гордиться своєю зовнішністю і демонструє її у соціальних Мережах.

Мурат Налчаджиоглу – колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак. Вони прожили у шлюбі 10 років і розлучилися у 2019 році через регулярні зради чоловіка. Мурат довго не холостякував після розлучення і вже у 2020 році представив публіці свою нову кохану. Нею виявилася українка на ім’я Лілія. Дівчина молодша за Мурата на 19 років і має позашлюбну доньку. Відомо, що Лілія – візажистка. Втім, після того, як вона почала зустрічатися з багатієм Муратом, то перестала працювати. У 2021 році Мурат Налчаджиоглу зробив офіційну пропозицію руки і серця Лілії. Дівчина погодилася. Весілля поки не відбулося через війну в Україні. Зараз Лілія і Мурат проживають у Києві та виховують позашлюбну доньку Лілії.

Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою влаштував для падчерки казковий день народження
Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою

Варто відзначити, що наречена Мурата Лілія не може похвалитися натуральною красою. Дівчина зробила декілька пластичних операцій і не соромиться цього. Так, Лілія збільшила бюст і тепер регулярно показує його на камеру. Також дівчина збільшила губи, носить нарощені вії і перманентні брови. Крім того Лілія завжди яскраво фарбується і обирає відкритий одяг. Якщо порівняти Лілію до та після пластики, це будуть дві різні дівчини.

Наречена Мурата Налчаджиоглу до та після пластики
Наречена Мурата Налчаджиоглу до та після пластики

Схоже, саме такий тип жінок і подобається турецькому бізнесмену Мурату Налчаджиоглу, адже між Лілію і Ані Лорак є багато спільного.

До слова, Ані Лорак тепер теж не самотня. Співачка знайшла собі чергового іноземця. Так, нещодавно Ані Лорак представила публіці свого нового коханого на ім’я Ісаак. Чоловік проживає на острові Ібіца, що біля Іспанії. Ісаак позиціонує себе як енергетичного цілителя, майстра з йоги та медитацій. Спочатку він був тренером Ані Лорак, але згодом зміг зав’язати з нею романтичні стосунки.

Ані Лорак похизувалася розкішною обручкою – новий коханий зробив пропозицію
Ані Лорак показала нового коханого

Цікаво, що Ісаак вже другий коханий Лорак зі сфери обслуговування. Так, той самий Мурат Налчаджиоглу був звичайним працівником турецького готелю до знайомства з Лорак. Співачка вклала багато грошей у бізнес Мурата і тепер він успішний бізнесмен. Схоже, Ісаак хоче повторити долю колишнього чоловіка Ані Лорак.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.