Донька батька-одинака Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія росте копією цієї жінки: обімлієте, побачивши її фото

Одіозний російський артист Філіп Кіркоров являється двічі батьком. Його діти народилися шляхом сурогатного материнства і досі невідомо, хто являється їхньою біологічною матір'ю.

Відомий російський артист Філіп Кіркоров не зміг створити родину та стати батьком звичайним шляхом. Артист вирішив не лишати себе можливості відчути радість батьківства, тож скористався послугами сурогатної матері. Так, у 2012 році на світ з’явилася дівчинка Алла-Вікторія, а у 2013 – хлопчик Мартін. Філіп Кіркоров являється біологічним батьком цих дітей, а ось хто став донором яйцеклітини досі не відомо. В Мережі навіть ширилися чутки, що донором яйцеклітини могла бути Алла Пугачова, адже відомо, що вона заморожувала свій біоматеріал. Втім, ця інформація залишилася не підтвердженою.

Цікаво, що своїй доньці Філіп Кіркоров дав знакове подвійне ім’я Алла- Вікторія. Аллою артист назвав доньку на честь Примадонни Алли Пугачової, а Вікторією – на честь своєї матері.

Як зараз виглядає 11-річна донька Філіпа Кіркорова від сурогатної матері
Як зараз виглядає 11-річна донька Філіпа Кіркорова від сурогатної матері

Зараз Аллі-Вікторії 11 років. Вона неймовірно схожа на свого батька, а такоє нагадує публіці одну відому жінку. Так, користувачі Мережі відмітили, що дівчинка неймовірно схожа на свою бабусю – маму Кіркорова.

Це відмітив і Філіп і одного разу навіть опублікував знімок своєї матері і доньки і написав:

Гени – велика річ. Моя мама Вікторія і моя донька Алла-Вікторія

Донька Філіпа Кіркорова росте копією своєї бабусі
Донька Філіпа Кіркорова росте копією своєї бабусі

Зараз Аллі-Вікторії 11 років і дівчинка вже вражає публіку своєю поведінкою. Так, на відео, які потрапляють в Мережу Алла-Вікторія часто поводить себе зверхньо, як і її батько. З останнього, що обговорювали в Мережі, це поведінка доньки Кіркорова на власному дні народження. Так, на відео брат Алли-Вікторії Мартін дарує їй подарунок. Дівчинці явно не сподобалося те, що подарував їй брат і вона подивилась на нього з презирством і злістю.

Донька Філіпа Кіркорова має непростий характер
Донька Філіпа Кіркорова має непростий характер

В Мережі почала обговорювати, що дівчинка занадто розбалувана і зарозуміла.

Як відомо, Філіп Кіркоров з дитинства привчає своїх дітей до розкоші: одягає їй у дорогі, брендові речі, купує коштовності та найкращу техніку.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.