Українсько-американські красені: при вигляді синів Андрія Шевченка і Крістен Пазік у вас відніме дар мови

Відомий на весь світ український футболіст Андрій Шевченко являється батьком чотирьох синів. Як вони виглядають та чи перейняли пристрасть до спорту, читайте далі в матеріалі.

Андрій Шевченко зумів не лише побудувати приголомшливу спортивну кар’єру, а й реалізуватися як сім’янин. Футболіст вже майже 20 років одружений з американською моделлю польського походження Крістен Пазік.

Андрей Шевченко с женой
Як виглядає дружина Андрія Шевченка

Вони познайомились на вечірці відомого модельєра Джорджіо Армані. Між Андрієм і Крістен одразу промайнула іскра і вже через 2 роки стосунків вони одружилися. В тому ж році у подружжя народився первісток, якого назвали Джорданом. Втім, на одній дитині Крістен і Андрій не стали зупинятися. Зараз вони є багатодітними батьками і виховують аж чотирьох синів: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років), Райдер-Габріель (8 років).

Андрей Шевченко и его четверо сыновей
Як виглядають четверо синів Андрія Шевченка

Відоме подружжя вже 15 років проживають у Великобританії. Там вони мають власний розкішний маєток. Сини Андрія Шевченка ще навчаються в школі. Всі вони люблять спорт і часто грають з батьком у футбол.

Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки
Андрій Шевченко показав своїх красенів-синів від дружини-американки

Втім, професійно цим видом спорту займається лише 16-річний Крістіан. Декілька місяців назад хлопець підписав контракт з топ-клубом “Тоттенхем” і тепер буде займатися під керівництвом найкращих футболістів світу. Крістіан Шевченко готується повторити долю свого зіркового батька.

Андрій Шевченко з сином Крістіаном
Андрій Шевченко з сином Крістіаном

Нагадаємо, Андрій Шевченко – український футболіст, який грав на позиції нападника за київське “Динамо”, “Мілан” та лондонський “Челсі”. Чоловік удостоєний звання Героя України та має орден “За заслуги”.

Незважаючи на те, що Андрій Шевченко вже багато років не живе в Україні, він часто навідується на свою Батьківщину, адже тут живуть всі його родичі. Після початку повномасштабної війни в Україні Андрій Шевченко зайняв активну громадянську позицію і бере участь у волонтерських зборах на допомогу армії та постраждалим у війні людям.

Цікаво, що свою маму і сестру Андрій Шевченко вивіз з України ще в лютому 2022 року. Жінки планують повернутися додому тільки після закінчення війни.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.