З милого янголятка в бестію з ненатурально пишними губами: як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

Старша донька Ольги Фреймут виросла справжньою бунтаркою і повною протилежністю своєї зіркової матері. Як зараз виглядає і чим займається 17-річна Злата Мітчелл, читайте далі в матеріалі.

Відома українська телеведуча, яка навчає українців етикету і правильних манер, Ольга Фреймут мала бурхливе особисте життя. Жінка народила доньку, не будучи в шлюбі, і втекла від свого коханого в іншу країну, не сказавши йому ні слова.

Так, будучи студенткою лондонського університету, Ольга Фреймут познайомилася з чоловіком, який був набагато старший за неї. Ніл Мітчелл справив на молоду студентку гарне враження і вони почали зустрічатися. Пройшло небагато часу, як Ольга дізналася про власну вагітність. Тоді закохані вирішили жити разом і з того моменту все пішло не так, як хотілося. Ніл почав показувати своє справжнє я. Він вже не був романтичним і галантним, а навпаки, почав проявляти агресію та погано поводився по відношенню до вагітної Ольги. Фреймут розуміла, що Ніл тепер її не відпустить, тож з дитиною під серцем вона в прямому сенсі втекла з Британії в Україну.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Після народження донечки Ольга Фреймут все ж налагодила зв’язок з батьком своєї дитини. Ніл Мітчелл приймав фінансову участь у вихованні Злати.

Маленька Злата росла справжньою принцесою. Коли Фреймут стала відомою телеведучою, вона часто брала доньку з собою на різні шоу. Здавалось, Злата росте копією своєї мами.

Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві
Як виглядала Злата Мітчелл в дитинстві

Втім, все змінилося, коли Злата увійшла в підлітковий вік. Дівчина почала відкрито одягатися й інколи навіть провокативно себе вести. Змінилась і зовнішність Злати: вона стала жіночною, високою і пишною. Злата зовсім не схожа на свою зіркову маму.

Злата Мітчелл
Як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

З 15 років Злата Мітчелл живе в США. Туди дівчина поїхала навчатися. Зараз вона навчається і живе у так званій школі-інтернаті. Такий тип шкіл розповсюджений за кордоном.

Дочь Ольги Фреймут в микро шортах и топе удивила своим видом
Як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

Зараз Златі 17, вона любить яскраво фарбуватися, одягати відкритий одяг і демонструвати публіці свої форми. Крім навчання дівчина займається танцями. Незважаючи на її тілобудову, у Злати це чудово виходить: вона дуже гнучка і відчуває ритм.

Дочь Ольги Фреймут в микро шортах и топе удивила своим видом
Як зараз виглядає 17-річна дочка Ольги Фреймут

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.