Як з роками змінився вдівець Жанни Фріске: ви будете ошелешені, побачивши цього чоловіка зараз

Дмитро Шепелєв після смерті Жанни Фріске став однією з найбільш обговорюваних персон того часу. Постійні сварки з родичами за майно та дитину співачки вижимали всі соки з чоловіка. Як він виглядає зараз?

Дмитро Шепелєв – людина, яка провокувала багато пліток та перемовин. То й не дивно, адже він був цивільним чоловіком яскравої Жанни Фріске та знаходився з нею майже до останнього подиху. Важко відповісти, хто з них на момент спільного життя був більшим улюбленцем публіки. Дві зірки, дві стильні, привабливі людини були на одній хвилі та палко кохали. А ще подарували собі та світу чарівного хлопчика Платона.

І якби не хвороба Жанни Фріске, життя могло б скластися зовсім по-іншому. Та важка форма раку не давала жодного шансу на одужання. Дмитро два роки майже постійно знаходився поруч з коханою людиною, підтримуючи її в нерівній боротьбі за право жити.

Ще щасливі та закохані Дмитро з Жанною

Все виявилося марним. Після втрати дружини життя телеведучого пішло шкереберть: йому довелось боротися з батьками Фріске за сина та ділити майно. Та, як зізнавався Дмитро, саме Платон допоміг йому пережити важкий період і не здаватися потім. У 2016 році вийшла книга-спогади про Жанну Фріске, написана Шепелєвим на згадку про рідну людину.

Дитині Дмитра та Жанни вже виповнилось 10 років

Чим живе Дмитро Шепелєв зараз

Попри всі негаразди, життя не стоїть на одному місці. Через два роки після смерті дружини Дмитро почав зустрічатися з дизайнеркою Катериною Тулуповою. З 2017 та по сьогоднішній день пара разом та щаслива, вони виховують трьох дітей: Платона, доньку від першого шлюбу Катерини Ладу та спільного сина Тихона, якому нещодавно виповнилося два роки.

День народження Тихона (березень 2023)

У 2022 році Шепелєв зник з телеканалів та став вести більш закритий спосіб життя. В лютому він не міг повірити в те, що трапилось, та закликав до миру, щиро переживав за українців.

Судячи з його останніх світлин, чоловік вирішив більше уваги приділяти дітям. Виглядає Дмитро досить щасливим у колі рідних. Судячи з його останніх світлин, чоловік вирішив більше уваги приділяти дітям. Виглядає Дмитро досить щасливим у колі рідних.

Щасливий татусь на прогулянці з синами

Неможливо не помітити, що Дмитро став старшим, на його волоссі додалась сивина. Та такі зміни йому лише личать.