Українсько-американська красуня: при вигляді дочки Володимира Кличка і Хайден Панеттьєр у вас відніме дар мови

Відомий український боксер Володимир Кличко – батько маленької принцеси. Як виглядає дівчинка і чому Володимир виховує її самотужки, читайте далі в матеріалі.

Володимир Кличко зумів побудувати приголомшливу спортивну кар’єру і прославився на весь світ. Втім, з особистим життям йому поталанило менше.

Володимир намагався побудувати сім’ю з американською акторкою Хайден Панеттьєр. У 2013 році вони заручилися і планували зіграти пишне весілля. Кличко і Панеттьєр виглядали дуже щасливою парою. Не помітити їх було важко. Маленька і тендітна американська акторка і кримезний український боксер виглядали разом досить колоритно.

Владимир Кличко и Хайден Панеттьери
Як виглядає колишня наречена Володимира Кличка

У 2014 році Хайден Панеттьєр народила дівчинку. Зіркові батьки дали доньці подвійне англо-українське ім’я Кая-Євдокія. Нажаль, народження дитини не зблизило Володимира і Хайден, а навпаки роз’єднало. В результаті зіркова пара так і не дійшла до РАЦСу, а в 2018 році американська акторка вразила своїм рішенням покинути Кличка, а доньку залишити йому.

Как выглядит дочь Владимира Кличко и американской актрисы Хайден Панеттьери
Як виглядає колишня наречена і донька Володимира Кличка

Ні Кличко, ні Хайден майже не коментували цей розрив, втім причини розбрату в сім’ї їм не вдалося приховати. Подейкують, що після народження дитини Хайден зіткнулася з післяпологовою депресією, адже дитина повністю змінила її життя. Крім того, Хайден почала зловживати алкоголем і майже рік провела у реабілітаційному центрі.

Так, в одному з інтерв’ю акторка зізналася, що залишила доньку на виховання батьку лиш тому, що розуміє, що сама вона не справиться з материнством. Сама Хайден вважає, що маленькій Каї-Євдокії буде краще з батьком, ніж з мамою, яка має алкогольну залежність.

Коли Панеттьєр і Кличко розійшлися, їхній доньці було 4 роки. Володимир разом з маленькою Каєю переїхали жити в Україну. Хайден спілкується з донькою і декілька разів на рік приїжджає навідати доньку.

Как выглядит дочь Владимира Кличко и американской актрисы Хайден Панеттьери
Як виглядає донька Володимира Кличка

Зараз Каї-Євдокії 8 років. Дівчинка росте копією своєї мами-американки: така ж тендітна і білява.

Володимир Кличко з донькою на святі
Володимир Кличко з донькою на святі

Володимир Кличко майже не показує доньку на публіку. Останні знімки з донькою, які він публікував в соціальних мережах, були ще декілька років тому.

Как выглядит дочь Владимира Кличко и американской актрисы Хайден Панеттьери
Як виглядає донька Володимира Кличка

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.