Настя Каменських показала будинок на Київщині, в якому живе без Потапа: два поверхи, ідеальний газон і басейн

Відома українська співачка Настя Каменських живе в одному з елітних селищ на Київщині. Як виглядає її будинок і чому вона тепер живе без Потапа, читайте далі в матеріалі.

Останні півроку в Мережі ширяться чутки про те, що зіркове подружжя Потап і Настя Каменських розлучаються. На це вказує багато фактів. Подружжя вже довгий час не з’являються разом на публіці і не публікують спільних фото, а Потап і зовсім зник з інфопростору. Цікаво, що в спільному будинку Потапа і Насті тепер сусіди бачать лише Каменських, Потап там більше не з’являється.

Як виглядає будинок Потапа і Насті Каменських

Будинок зіркового подружжя знаходиться в елітному селищі Романків на Київщині. Це невеликий котеджний комплекс, де живуть лише багатії, адже вартість домів там стартує від 500 тисяч доларів. До прикладу, сусідами Потапа і Насті є відоме медійне подружжя Катя Осадча і Юрій Горбунов.

Як виглядає елітний особняк Насті Каменських і Потапа на Київщині
Як виглядає елітний особняк Насті Каменських і Потапа на Київщині

Будинок Потапа і Каменських виконани в італійському стилі. В інтер’єрі багато дерева, переважають світлі, спокійні тони є камін і розкішна ванна кімната з золотими кранами. На території маєтку є невеличкий будиночок для барбекю, басейн і власний сад з плодовими деревами.

Як виглядає елітний особняк Насті Каменських і Потапа на Київщині
Як виглядає елітний особняк Насті Каменських і Потапа на Київщині

Варто відзначити, що саме котеджне містечко знаходиться під цілодобовою охороною, скрізь розставлені камери відеоспостереження і патрулює охорона.

Нещодавно Настя Каменських у своєму Інстаграм-блозі опублікувала знімок на фоні свого будинку. Співачка була одягнена у спортивний одяг і повідомила, що знову повернулася до пробіжок.

Як відомо, за останній рік співачка знову набрала зайву вагу, тож зараз активно з нею бореться. Колись Насті вже вдалося схуднути і прийти в свою ідеальну форму. Зараз співачка намагається повторити цей успіх.

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських повідомила про те, що переносить свій концертний тур по містам України. Співачці діагностували серйозну хворобу і наразі вона проходить лікування. Так, Каменських діагностували новоутворення у голосових зв’язках. Несвоєчасне лікування могло б коштувати співачці втрату голосу назавжди.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.