Як голівудські зірки: Ольга Миколаївна з серіалу “Свати” показала своїх реальних батьків у молодості (ФОТО)

Відома російська актриса Людмила Артем'єва, яка прославилась в образі Ольги Миколаївни в серіалі "Свати", показала архівне фото зі своїми батьками. Знімок зібрав багато реакцій в Мережі.

Актрису Людмилу Артем’єву багато глядачів знають завдяки її ролі в серіалі “Свати”. Вона зіграла одну з бабусь – Ольгу Миколаївну Ковальову. Інтелігентну жінку, якій неабияк важко уживатись зі своїми сільськими сватами.

Акторська кар’єра зірки почалась в 40 років, що дуже не типово для представників творчої професії. До цього Людмила приймала участь у театральних постановках, отримавши освіту в Щукінському училищі. Батьки підтримали бажання дочки освоїти акторське мистецтво і стати відомою. Помітивши задатки дитини, вони віддали її в театральну студію та не заважали втіленню мрії в життя.

В своєму Інстаграм-блозі Артем’єва одного разу опублікувала архівний знімок з батьками, викликавши купу захоплених коментарів.

Ольга Миколаївна з серіалу Свати показала своїх реальних батьків у молодості
Ольга Миколаївна з серіалу Свати показала своїх реальних батьків у молодості

Як відмітили фанати, дівчинку з бантиком неможливо не впізнати. На фото Люда-школярка стоїть поруч з мамою і татом, які вражають зовнішністю – виглядають так, наче зійшли з обкладинки журналу. Користувачам Мережі здалось, що Людмила рисами обличчя більше схожа на батька.

Нагадаємо, до слави, визнання і популярності Людмила Артем’єва шла дуже довго. Після закінчення вузу її взяли на роботу в театр “Ленком”, де вона отримувала у своїй більшості другопланові ролі. Реалізуватись на телебаченні та в кіно у неї довго не виходило. Активно зніматись актриса почала на початку 2000 років, коли їй вже було під 40. Серіали “Хто в домі хазяїн?”, “Таксистка” і “Свати” зробили її неймовірно популярною.

Ольга Миколаївна з серіалу Свати показала своїх реальних батьків у молодості
Ольга Миколаївна з серіалу Свати показала своїх реальних батьків у молодості

В своїх інтерв’ю актриса часто підкреслює, що дуже вдячна своїм батькам за підтримку на шляху до успіху. Зараз Артем’єва багато з німається, на екрані частіше втілює образи веселих та незламних героїнь.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.