Неохайний вигляд і проста їжа: Валерій Меладзе показав Альбіну Джанабаєву та трьох дітей за накритим столом

Нещодавно екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва відсвяткувала свій 44-й день народження. В честь цього її чоловік Валерій Меладзе виклав сімейний знімок з дітьми за накритим столом.

Валерій Меладзе зараз переживає не найкращі часи в своїй кар’єри. Через свою неоднозначну позицію він втрачає концерти в росії та відповідно великі гонорари, але саме в росії співак давно облаштував своє життя з другою дружиною і дітьми.

Альбіна Джанабаєва, його коханка в минулому і офіційна дружина зараз у всьому підтримує чоловіка. Нещодавно їй виповнилось 44 роки. В своєму Інстаграм-блозі Валерій Меладзе зворушливо привітав її зі святом та виклав сімейний знімок з трьома дітьми. Зіркові батьки сидять за накритим на сніданок столом. Їжа вся проста – хліб, масло, сир, сметана, йогурти, чай, мандарини, сік, також великий букет квітів у вазі. Біля Валерія видно старшого сина пари Костянтина, він вже настільки дорослий, що має бороду. На руках у Альбіни сидить їх маленька дочка Агата, якій майже 2 роки, а ззаду співачку обіймає 8-річний син Лука. Артисти виглядають по-домашньому неохайними і щасливими.

Валерій Меладзе показав Альбіну Джанабаєву та трьох дітей за накритим столом
Валерій Меладзе показав Альбіну Джанабаєву та трьох дітей за накритим столом

Коли в кар’єрі Меладзе назріли проблеми, екс-віагрянка перестала виходити в Інстаграм. Але їй вдалось зберегти свою роботу в театрі, однак від відвідування світських вечірок вона відмовляється, як і від виступів на концертах.

Нагадаємо, Меладзе і Джанабаєва закрутили роман з тих пір, як Альбіна стала бек-вокалісткою співака. За два роки до того як у них таємно народився перший спільний син, Ірина Меладзе народила Валерію дочку Аріну. Ця подія зблизила екс-подружжя, але чоловік продовжив роман на стороні. В 2012 році він пішов з сім’ї, а в 2014 році офіційно одружився на Джанабаєвій. У знаменитостей народилось троє дітей.

Перша дружина Валерія Меладзе розповіла, як з дочкою дізналася про зради з Джанабаєвою
Валерій Меладзе показав Альбіну Джанабаєву та трьох дітей за накритим столом

Долю Валерія майже повністю повторив його рідний брат Костянтин Меладзе, який також пішов від дружини до коханки з “Віа Гри” Віри Брежнєвої.

Схожі статті

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня.