Катерина Осадча відвела на шопінг свого наймолодшого сина від Горбунова: Данило задає модні тренди 2023 року

Відома українська телеведуча Катя Осадча показала свого найменшого сина від актора Юрія Горбунова. 1,5-річний Данило росте маленьким модником.

Катя Осадча – не лише відома телеведуча, а й багатодітна мама. Вона має дорослого сина від першого шлюбу, який наразі є студентом престижного американського університету. Також Осадча виховує двох маленьких синів: 6-річного Івана і 1,5-річного Данила, яких народила у шлюбі з Юрієм Горбуновим.

Варто відзначити, що зіркове подружжя дуже рідко показують своїх синів на публіку. Так, обличчя свого первістка Івана вони приховували, аж поки хлопчику не виповнилося 5 років. На всіх фото, які публікували зіркові батьки в своїх соціальних Мережах, хлопчик позував лише зі спини.

Як виглдають діти Юрія Горбунова і Каті Осадчі

Свого молодшого сина Данила, Катя Осадча і Юрій теж приховують від сторонніх очей і вкрай рідко публікують з ним фото в соціальних мережах. Втім, нещодавно телеведуча показала, як її син обирає собі іграшки в дитячому магазині. На знімку маленький Данило позував у чорному спортивному костюмі, синій жилетці і синій шапці. Хлопчик тримав у руках м’які іграшки.

 Катерина Осадча відвела на шопінг свого наймолодшого сина від Горбунова
Катерина Осадча відвела на шопінг свого наймолодшого сина від Горбунова

Що ви знаєте про шопінг

, – підписала знімок Катя Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов мріють стати батьками дівчинки, тому не виключають, що в майбутньому наважаться на ще одну вагітність. Також зіркове подружжя розглядають і варіант усиновлення. Про це вони задумалися після початку повномасштабної війни в Україні. Як відомо, через військові дії багато українських дітей залишилися сиротами. Катя Осадча і Юрій Горбунов думають про усиновлення саме такої дитини. Подружжя ще не прийняли остаточне рішення, адже воно досить складне. Це складний процес, як в юридичному плані, так і з морального боку, тож наразі Горбунов і Осадча зважують всі за і проти перед прийняттям остаточного рішення.

Варто додати, що про усиновлення дітей, які втратили батьків через сім’ю задумалась ще одна зіркова родина: Григорій і Христина Решетніки. Вони мають трьох власних синів і впевнені, що їхньої любові вистачить на ще одну дитину.

Популярне

Схожі статті

Сусіди стали в чергу за рецептом. Мої ходові паски з оригінальною начинкою: краще ніж панетоне і крафін

Пасочки з шоколадною начинкою неабияк потішать домашніх та гостей. Адже ніхто не сподівається, що в середині Великодньої випічки побачить ще й щось дуже несподіване та смачне.

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.