Тоді й зараз: як із часом змінились син і донька колишнього чоловіка Алли Пугачової Філіпа Кіркорова (ФОТО)

Скандально відомий російський музикант Філіп Кіркоров виховує двох дітей. Як виглядали син і донька артиста раніше, та як змінились діти з часом – фотопорівняння

Один із найвідоміших артистів російської естради прославився не лише своєю творчістю, але й скандальною натурою. Хай там як, сьогодні знаменитість продовжує будувати кар’єру, а разом з тим і виховувати двох своїх дітей – Аллу-Вікторію та Мартіна-Крістіна. Після розлучення зі своєю першою та єдиною дружиною Аллою Пугачовою знаменитість замислився над продовженням роду. Діти з’явились на світ з допомогою сурогатної матері, ім’я якої достеменно невідомо й досі.

Вперше знаменитість став батьком наприкінці листопада 2011 року. Дівчинка народилась за кордоном, в американській клініці. До слова, ім’я своїй старшій дитині Філіп Кіркоров обрав не випадково. Аллою зіркову доньку він назвав на честь колишньої дружини, а Вікторією – на честь своєї мами.

Як виглядала донька Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія раніше й зараз
Як виглядала донька Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія раніше й зараз

Відомий російський співак тримає інформацію про особисте життя під замком, тому й напевно сказати, хто є мамою його дітей, неможливо. Втім, раніше знаменитість заявляв, що його донька й син зростають у повній родині, а роль матері виконує хрещена дітей Наталя Єфремова. Слід зазначити, що саме цю жінку частина шанувальників артиста вважає біологічною мамою його дітей.

Вдруге Філіп Кіркоров став батьком наприкінці червня 2012 року. Про народження сина Мартіна-Крістіна російський артист повідомив під час виступу з концертом у Болгарії. Другу дитину співакові народила також сурогатна мати. На відміну від своєї старшої сестри, хлопчик не полюбляє увагу публіки й воліє залишатись осторонь заходів. Мартін захоплюється колекціонуванням іграшкових авто.

Як виглядав син Філіпа Кіркорова Мартін-Крістін раніше й зараз
Як виглядав син Філіпа Кіркорова Мартін-Крістін раніше й зараз

З ранніх років Мартін-Крістін вивчає іноземні мови та відвідує заняття у спортивній школі. Він захоплюється східними єдиноборствами. Додатково батько прагне розвивати у сина вокальні навички. Разом із сестрою Мартін уже виступав на великій сцені.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.