Остапчук і Полтавська вже не чекають на поповнення, бо воно сталося: беруть малечу всюди з собою (ФОТО)

38-річний телеведучий Володимир Остапчук нарешті підтвердив стосунки з 22-річною журналісткою Катериною Полтавською. Нещодавно закохані представили публіці свого малюка, якого назвали Семеном.

Володимир Остапчук один із найобговорюваніших шоуменів України. Втім, обговорюють Остапчука не через його професійні якості, а через бурхливе особисте життя. Так, у свої 38 років він вже встиг тричі одружитися, а його крайня обраниця молодша від нього на 16 років.

Після розлучення зі своєю другою дружиною Христиною Горняк Остапчук буквально відразу почав жити з 22-річною Катериною Полтавською. Подейкують, що саме вона стала причиною розлучення шоумена з другою дружиною. Володимир довгий час не афішував стосунки з молодою журналісткою, але нещодавно підтвердив, що Катерина є його коханою жінкою.

Остапчук зізнався, чим його зачепила 22-річна Катя Полтавська
Остапчук підтвердив стосунки з Полтавською

Зараз Остапчук запевняє, що не відчуває різницю у віці з Катею та начебто вона є дорослою і мудрою жінкою. Крім того чоловік запевняє, що дівчина у свої 22 роки вже готова стати мамою. Ба більше, Остапчук чомусь вирішив, що Катя – природжена матір. Та поки що Володимир Остапчук і Катя Полтавська не планують вагітність, а лише тренуються виховувати дитину.

Закохані купили м’яку іграшку – гуся, якого назвали Семеном і тепер постійно його носять скрізь з собою, сідають з ним обідати та навіть сплять з ним.

 38-річний Володимир Остапчук з молодою дружиною показали свого малюка
38-річний Володимир Остапчук з молодою дружиною показали свого малюка

З огляду на це постає питання, чи дійсно Володимир Остапчук не відчуває різницю у віці зі своєю молодою коханою, чи просто не хоче про це говорити?

Нагадаємо, зі своєю першою дружиною Оленою Войченко Володимир Остапчук прожив у шлюбі 10 років і двічі став татом. Розлучилися вони з гучним скандалом через зразу Остапчука з нотаріусинею Христиною Горняк. Саме вона стала його другою дружиною. Другий шлюб Остапчука був коротким: менше двох років. Екс-подружжя розійшлися тихо, без скандалу і навіть не назвали причину їхнього розставання. Тепер шоумен будує нові стосунки із зовсім юною дівчиною, з якою познайомився у соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.