Як з роками змінилася вдова і донька Кузьми Скрябіна: ви будете ошелешені, побачивши цих жінок зараз

Легендарний український співак Андрій Кузьменко назавжди залишиться в пам'яті українців. Втім, є люди, для яких втрата Скрябіна стала найбільш болючою. Мова йде про його дружину та доньку.

Андрій Кузьменко був унікальним українським артистом. Він підкорив публіку не лише талантом, а своєю простотою та життєвою мудрістю. Він завжди боровся за справедливість і не боявся сказати публічно те, про що думає. Нажаль, Андрій Кузьменко пішов з життя дуже рано. У лютому 2015 року співак потрапив в автомобільну аварію і загинув на місці. Йому було 46.

Андрій Кузьменко залишив маму, дружину та доньку, яка тоді була ще неповнолітньою.

Світлана Кузьменко

Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна
Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Світлана Кузьменко – перша і остання дружина Кузьми Скрябіна, з якою він прожив у шлюбі трішки більше 20 років. Вона була з ним і в бідності і в багатстві, в горі і в радості.

Через 8 років після смерті Андрія, Світлана продовжує зберігати йому вірність і не збирається впускати іншого чоловіка у своє життя. Вдова Скрябіна – майстриня з розпису по дереву, але зараз вона більшість свого часу витрачає на благодійність.

Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Жінка створила фонд імені Кузьми Скрябіна, який допомагає дитячим будинкам, лікарням і українським військовим. Як відомо, за життя Андрій був волонтером, тож зараз Світлана продовжує його справу.

Марія-Барбара Кузьменко

Як виглядає і чим займається донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає і чим займається донька Кузьми Скрябіна

Марія-Барбара – єдина донька Андрія Кузьменка. Дівчині було 17, коли її батька не стало. Відомо, що Марія-Барбара довгий час не могла оговтатися після втрати і навіть проходила психотерапію.

Зараз дівчині 25 років. Вона закінчила медичний університет і наразі працює лікарем-дерматологом у приватній клініці. Варто відзначити, що Андрій Кузьменко теж мав медичну освіту, але за фахом не працював.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Марія-Барбара заміжня. У 2019-му вона побралася зі своїм однокурсником Віктором.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна
Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

2 роки назад Марія-Барбара з чоловіком відкрили невелике кафе у Києві, яке присвятили Андрію Кузьменку. На стінах закладу розвішені його портрети, а також написані його крилаті вирази та фрази з пісень.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.