Як з роками змінилася вдова і донька Кузьми Скрябіна: ви будете ошелешені, побачивши цих жінок зараз

Легендарний український співак Андрій Кузьменко назавжди залишиться в пам'яті українців. Втім, є люди, для яких втрата Скрябіна стала найбільш болючою. Мова йде про його дружину та доньку.

Андрій Кузьменко був унікальним українським артистом. Він підкорив публіку не лише талантом, а своєю простотою та життєвою мудрістю. Він завжди боровся за справедливість і не боявся сказати публічно те, про що думає. Нажаль, Андрій Кузьменко пішов з життя дуже рано. У лютому 2015 року співак потрапив в автомобільну аварію і загинув на місці. Йому було 46.

Андрій Кузьменко залишив маму, дружину та доньку, яка тоді була ще неповнолітньою.

Світлана Кузьменко

Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Світлана Кузьменко – перша і остання дружина Кузьми Скрябіна, з якою він прожив у шлюбі трішки більше 20 років. Вона була з ним і в бідності і в багатстві, в горі і в радості.

Через 8 років після смерті Андрія, Світлана продовжує зберігати йому вірність і не збирається впускати іншого чоловіка у своє життя. Вдова Скрябіна – майстриня з розпису по дереву, але зараз вона більшість свого часу витрачає на благодійність.

Як виглядає вдова Кузьми Скрябіна

Жінка створила фонд імені Кузьми Скрябіна, який допомагає дитячим будинкам, лікарням і українським військовим. Як відомо, за життя Андрій був волонтером, тож зараз Світлана продовжує його справу.

Марія-Барбара Кузьменко

Як виглядає і чим займається донька Кузьми Скрябіна

Марія-Барбара – єдина донька Андрія Кузьменка. Дівчині було 17, коли її батька не стало. Відомо, що Марія-Барбара довгий час не могла оговтатися після втрати і навіть проходила психотерапію.

Зараз дівчині 25 років. Вона закінчила медичний університет і наразі працює лікарем-дерматологом у приватній клініці. Варто відзначити, що Андрій Кузьменко теж мав медичну освіту, але за фахом не працював.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Марія-Барбара заміжня. У 2019-му вона побралася зі своїм однокурсником Віктором.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

2 роки назад Марія-Барбара з чоловіком відкрили невелике кафе у Києві, яке присвятили Андрію Кузьменку. На стінах закладу розвішені його портрети, а також написані його крилаті вирази та фрази з пісень.