Кароль, Каменських, Кравець та інші зірки, які зіпсували зовнішність короткою стрижкою: як вони виглядали

З українськими зірками працюють найкращі стилісти та перукарі. Втім, навіть вони інколи допускаються помилок і роблять зачіски зіркам, які їм зовсім не пасують.

За стилем українських зірок слідкують мільйони людей, їм наслідують, ними захоплюються. Перш ніж знайти свій, ідеальний образ більшість знаменитостей багато експерементували. Вони обрізали волосся, фарбувалися та при цьому не всі пам’ятають, як вони тоді виглядали, адже всі ці експерименти були короткотривалими.

Тіна Кароль

Зірки, яким не пасує коротка стрижка: Тіна Кароль
Зірки, яким не пасує коротка стрижка: Тіна Кароль

Співачка Тіна Кароль вже багато років не зраджує свому стилю: жіночні сукні, яскравий макіяж і довге, хвилясте волосся. Втім, на початку кар’єри вона багато експерементувала: була і коротка стрижка.

З короткою стрижкою Тіна Кароль була більш зухвала і не така жіночна. Комусь образ співачки подобався, а комусь ні. Втім, сама Тіна Кароль більше не хоче повертатися до короткої стрижки.

Настя Каменських

Кому из украинских звезд не идет короткая стрижка
Зірки, яким не пасує коротка стрижка: Настя Каменських

Володарка пишних кучериків Настя Каменських ніколи не фарбувала волосся і коротко його не обрізала. При цьому співачка часто любить приміряти перуки і з’являтися на публіці то з прямим волоссям, то з коротким. Найбільш незвичний образ Каменських був тоді, коли вона обрала перуку світлого кольору з короткою стрижкою. Такий образ зовсім не сподобався прихильникам співачки. В мережі відмітили, що коротка стрижка додала Насті віку.

Олена Кравець

Зірки, яким не пасує коротка стрижка: Олена Кравець
Зірки, яким не пасує коротка стрижка: Олена Кравець

Зірка “Вечірнього кварталу” Олена Кравець не любителька експериментувати з зачіскою. Майже 20 років вона з’являлася на публіці з однаковим кольором волосся і однаковою стрижкою. Втім, декілька років назад Олена вирішила трішки себе змінити і образіла боб-каре з чубчиком. Такі зміни прийшлися до смаку не всім.

Алла Мазур

Кому из украинских звезд не идет короткая стрижка
Зірки, яким не пасує коротка стрижка: Алла Мазур

Ведуча ТСН Алла Мазур багато років не зраджувала своєму смаку і носила каре з чубчиком. Коли жінка захворіла раком, то ще довгий час з’являлася в ефірі з перукою і ніхто навіть не здогадувався, що в той час Алла переживала дуже складний період. Втім, після того, як телеведучій вдалося побороти складну недугу, вона вирішила зняти перуку і показати, як насправді вона виглядає. Коротке і сиве волосся Алли Мазур стало символом мужності і її боротьби за життя.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.