Як виглядають онуки Софії Ротару, Ніни Матвієнко, Оксани Марченко та кого із них чекає зіркова доля (Фото)

Українські співачки Софія Ротару та Ніна Матвієнко вже багато років, як бабусі, а от телеведуча Оксана Марченко бабусею стала недавно. Як виглядають зіркові онуки та чим вони займаються?

Прихильники зірок слідкують не лише за життям своїх кумирів, а й за життям їхньої родини. Тож онуки відомих артистів теж відхопили свій шматочок слави.

Онуки Софії Ротару

Онука Ротару показала стильний образ у Нью-Йорку
Як виглядають онуки Софії Ротару

Легендарна співачка Софія Ротару має лише одного сина Руслана Євдокименко, який подарував їй двох онуків: Анатолія і Софію. Руслан назвав своїх дітей на честь свого батька та матері.

Анатолію Євдокименко зараз 28 років. Він займається музикою і являється відомим діджеєм. До недавніх пір Анатолій жив в Україні. В березні 2022 року його разом з батьком затримали при спробі незаконно перетнути українських кордон. Схоже, справа зам’ялася, адже зараз Анатолій перебуває в Європі.

Внучці Софії Ротару Соні 21 рік. Вона  навчається у приватній школі мистецтв та дизайну в Нью-Йорку. Також дівчина працює моделлю і має блог в Інстаграмі.

Онучка Софії Ротару показала, як вийти заміж за мільйонера з Forbes
Як виглядає онучка Софії Ротару

Крім того, Соня має і музичний талант і вже встигла записати декілька власних пісень. Соня Євдокименко перейняла у зіркової бабусі не лише талант, а й вроду. Дівчина неймовірно красива.

Онуки Ніни Матвієнко

Як виглядають онуки Ніни Матвієнко
Як виглядають онуки Ніни Матвієнко

Ніна Митрофанівна Матвієнко має двох чарівних онучок від своєї доньки Тоні. Старшу Ульяну Тоня Матвієнко народила у досить юному віці – у 17 років. Зараз Ульяна вже студентка і навчається  на режисерському факультеті.

Молодшій внучці Ніни Матвієнко, яку теж звати Ніна, на честь бабусі, зараз їй всього 7 років. Вона народилася в другому шлюбі Тоні зі співаком Арсеном Мірзояном. Дівчинка зараз навчається у молодшій школі.

Оксана Марченко

Оксана Марченко з онуком
Оксана Марченко з онуком

Колись Оксана Марченко була однією з найвідоміших телеведучих України, аж поки вона не зрадила Батьківщину і не втекла до росії. Втім, публіці досі цікаво, що там з особистим життям Марченко. Так, у 2021 році Оксана стала молодою бабусею. Її невістка народила хлопчика, якого назвали на честь чоловіка Марченко Віктора Медведчука.

Как выглядит сын и невестка Оксаны Марченко
Як виглядають син, невістка та онук Оксани Марченко

Варто відзначити, що син Марченко від першого шлюбу Богдан досить рано став батьком: у 23 роки. Він одружився з дівчиною на ім’я Катерина, коли вона вже була вагітною. Очевидно, що ставати батьком у такому ранньому віці Богдан не планував.

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!