Вийшла заміж через кохання? З ким Віра Брежнєва була до Кості Меладзе і чому пішла

Протягом 6 років Віра Брежнєва була заміжня на нафтовому магнаті Михайла Кіпермані. Яким був перший чоловік екс "ВІА ГРИ" і чому пара розійшлася — читайте далі.

Співачка Віра Брежнєва прославилася, як учасниця “золотого” складу легендарного колективу “ВІА ГРА”. Група принесла їй не лише славу і популярність, а й кохану людину — продюсера Костянтина Меладзе.

Пара вже п’ять років перебуває в офіційному шлюбі, але в пресі подейкують, що ці стосунки зав’язалися набагато раніше, коли Меладзе був ще одружений. Та й для самої Віри цей шлюб не перший.

У 2006 році вона вийшла заміж за дніпровського нафтового магната Михайла Кіпермана. Прізвище співачка тоді теж змінила і стала — Вірою Кіперман.

Вера Брежнева и Михаил Киперман
Віра Брежнєва і Михайло Кіперман

Союз олігарха і співачки був дуже прихованим і неоднозначним. Пара рідко з’являлася разом на публіці, в мережі практично неможливо знайти їхніх спільних фото.

Подейкують, що Кіперман наближений до дніпровських мільярдерів Коломойського і Боголюбова, він намагається триматися в тіні і ніколи не дає ніяких інтерв’ю.

Після весілля Брежнєва теж потрапила в режим “інкогніто” для преси. Через рік після отримання штампа в паспорті вона пішла з “ВІА ГРИ”, тоді говорили, що це була вимога чоловіка. Михайло забороняв своїй дружині з’являтися на різних заходах у відвертих нарядах, переглядав контракти Віри перед зйомками у фільмах і кіно — перевіряв, щоб там не було непристойних сцен.

Дочь Кипермана и Брежневой Соня с папой
Дочка Брежнєвої Соня з вітчимом (Кіперманом)

Михайло постійно ревнував красуню-дружину, хоча сам заради Віри залишив свою першу кохану Яну з двома дочками.

Союз з головною блондинкою “ВІА ГРИ” теж подарував Кіперману прекрасну дочку Сару. До того ж, бізнесмен удочерив першу дитину Віри — Соню — з якою і досі підтримує теплі стосунки.

До речі, коли народилася Сара, багато ЗМІ писали про те, що олігарх Кіперман послав у пологовий будинок для охорони своєї новонародженої дитини і дружини мало не автоматників.

Вера Брежнева с дочкой от Михаила Кипермана Сарой
Віра Брежнєва з донькою від Михайла Кіпермана Сарою

Через 6 років, в 2012-тому, Віра повідомила про розлучення з першим чоловіком Михайлом Кіперманом. Сам же олігарх знову втримався від будь-яких коментарів. Кажуть, Брежнєва вже тоді мала романтичні стосунки з Костянтином Меладзе. Деякі навіть підозрювали, що Сара, насправді, — дочка композитора, а не Михайла.

Однак, все це чутки, які не мають офіційних підтверджень. Брежнєва таємно вийшла заміж за Меладзе лише через 3 роки після офіційного розлучення — у 2015 році.

Вера Брежнева и Константин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.