Українсько-пакистанські красуні: при вигляді дочок Камалії і Мохаммада Захура у вас відніме дар мови

Відома українська співачка Камалія являється мамою двох доньок. Арабелла і Мірабелла неймовірно схожі на свого батька – пакистанського мільярдера Мохаммада Захура.

Українська співачка Камалія пройшла непростий шлях до материнства. Жінка довгих 10 років намагалася стати мамою, але їй це не вдавалося. Жінка могла завагітніти, але не могла виносити дитину. Втім, через 10 років спроб на світ все таки з’явилися довгоочікувані діти: двійнята Арабелла і Мірабелла.

Як зараз виглядають 9-річні доньки-двійнята Камалії та Захура
Як зараз виглядають 9-річні доньки-двійнята Камалії та Захура

Дівчатка, які мають українсько-пакистанське коріння, ростуть справжніми красунями і, ймовірно, майбутніми артистками. Арабелла і Мірабелла у свої 9 років вже неодноразово співали зі своєю зірковою мамою на одній сцені, а також ходили по подіуму на дитячому показі мод.

Як зараз виглядають 9-річні доньки-двійнята Камалії та Захура
Як зараз виглядають 9-річні доньки-двійнята Камалії та Захура

Варто відзначити, що Камалія і Захур дають своїм донькам найкраще, але при цьому намагаються розвивати Арабеллу і Мірабеллу у різних сферах. Так, до початку повномасштабної війни в Україні зіркові двійнята навчалися у одній із найкращих і найдорожчих приватних шкіл Києва, де кількість вчителів перевищує кількість учнів. Крім того, дівчата постійно ходили на різні гурти, де займалися спортом і музикою. Відомо, що Арабелла і Мірабелла займаються кінним спортом, плаванням, гімнастикою, вокалом та грою на музичних інструментах.

Як зараз виглядають 9-річні доньки-двійнята Камалії та Захура
Як зараз виглядають 9-річні доньки-двійнята Камалії та Захура

Після початку повномасштабної війни в Україні Арабелла і Мірабелла разом з батьками виїхали до Лондону. Наразі дівчата саме там здобувають освіту і ходять на різноманітні гуртки.

Нагадаємо, нещодавно Камалія повідомила, що розлучається зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром після 20 років шлюбу. Ця новина стала справжньою несподіванкою для публіки, адже Камалія і Захур виглядали зразковою родиною. Співачка зізнається, проблеми почалися, коли вони з чоловіком через війну в Україні виїхали жити до Лондону і оселилися в будинку доньки Захура від першого шлюбу. Між Камалією і донькою Захура почалися конфлікти, а сам пакистанських мільярдер підтримував не дружину, а доньку. Постійне непорозуміння призвело до того, що Камалія вирішила розлучитися з Мохаммадом Захуром.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.