Мама та її маленька копія: екс-дружина Пономарьова Мозгова з молодшою донькою вразили феноменальною схожістю

Відома українська продюсерка Олена Мозгова показала, як сьогодні виглядає її молодша донька від Девіда Аксельрода. Маленька Соломія виглядає точнісінько, як і її зіркова мама

Олена Мозгова, яка свого часу перебувала у цивільному шлюбі з Олександром Пономарьовим, сьогодні не лише продовжує професійну діяльність, а й виховує з коханим чоловіком Девідом Аксельродом донечку. Крім того, знаменитість активно веде особисті блоги у соціальних мережах, де час від часу тішить шанувальників милими сімейними кадрами.

Так, наприклад, нещодавно знаменитість показала, як виглядає її 8-річна донька Соломія. У Фейсбуці Олена Мозгова поділилась дописом із фотографією. На свіжому кадрі молодша донечка відомої української продюсерки позувала разом зі своєю мамою, через що можна було помітити феноменальну схожість зірки з її дитиною.

Олена Мозгова показала спільне фото зі своєю молодшою донькою Соломією
Олена Мозгова показала спільне фото зі своєю молодшою донькою Соломією

Знаменитість та її донька Соломія мають однакову форму обличчя, ідентичні очі, схожу форму брів, а що найголовніше – однаково щиру та ніжну усмішку. На фотографії неозброєним оком можна помітити, як рада Соломія бути поруч зі своєю мамою, адже очі дитини яскраво горять, а усміхається дівчинка настільки широко, що на її щоках навіть з’явились “ямочки”.

В описі до нової публікації відома українська продюсерка зізналась, що її день був складним і насиченим, проте всі проблеми насправді втрачають сенс, коли вона повертається додому. Олена Мозгова зізналась, що обійми квіточки, як називає свою доньку зіркова мама, здатні загоїти будь-які рани.

У коментарях до нещодавно опублікованого допису підписники й шанувальники Олени Мозгової залишили чимало компліментів – як Соломії, так і її мамі. Крім того, користувачі мережі зауважили, що відома українська продюсерка Олена Мозгова буквально народила свою маленьку копію.

Олена Мозгова зі своїм чоловіком Девідом Аксельродом, від якого народила Соломію
Олена Мозгова зі своїм чоловіком Девідом Аксельродом, від якого народила Соломію

Нагадаємо, що Соломія народилась у шлюбі Олени Мозгової та Девіда Аксельрода. Знаменитість також має двох старших доньок – дівчат Євгенію та Зою.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.