Зірковий татусь з ТСН Святослав Гринчук показав свого первістка – це дівчинка: “Я і це” (ФОТО)

Відомий український журналіст і телеведучий Святослав Гринчук замилував публіку фотографією зі своєю єдиною донечкою. Знаменитість зробив з дитиною спільний великодній кадр

Святослав Гринчук, відомий український ведучий і зірка “ТСН”, сьогодні продовжує працювати на телебаченні. Паралельно з цим чоловік разом із коханою дружиною виховують свою єдину доньку. Нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Гринчук показав свіжу фотографію з дівчинкою, якій цьогоріч виповнюється 6 років.

На опублікованому кадрі відомий український ведучий позував із донькою в одному зі столичних районів, у Борщагівці. Зіркові батько й донька уважно дивились у камеру, а частину обличчя Святослава Гринчука закривала великодня писанка, якою прикрасили київську вуличку на честь минулого свята Великодня. Родина майже у повному складі прогулялась парком і насолодилась весняною погодою.

Святослав Гринчук з ТСН поділився свіжими кадрами зі своєю донькою
Святослав Гринчук з ТСН поділився свіжими кадрами зі своєю донькою

У коментарях до нової публікації Святослава Гринчука його підписники та шанувальники залишили чимало захоплених коментарів – сердечок, теплих слів та емоджі із закоханими очима. Крім того, один із підписників відомого українського телеведучого зазначив, що діти завжди тримають та підтримують своїх батьків.

Так виглядала єдина донька Святослава Гринчука раніше
Так виглядала єдина донька Святослава Гринчука раніше

Нагадаємо, що відомий український ведучий та його кохана дружина Христина Дрогомирецька стали батьками восени 2017 року. Тоді пресслужба “ТСН” повідомила про щасливу новину – у зіркові родини на світ з’явилась дівчинка, вагою 2970 грамів і зростом 52 сантиметри. Свою першу дитину батьки назвали Дзвінкою – це цікаве ім’я особливо поширене у Львові.

Пізніше в інтерв’ю подружжя пояснило, що ще до народження дитини у них був договір. Так, ім’я для дитини обирав би Святослав Гринчук, якби в родині народився син. А ось у випадку, якщо народиться дівчинка, закохані домовились, що саме Христина Дрогомирецька обиратиме ім’я для дитини. Дружина українського ведучого захотіла назвати донечку Дзвениславою.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.