Як виглядають майбутні зяті Полякової, Кошового та Кравець: зіркові доньки обрали простих хлопців (Фото)

Олю Полякову, Євгена Кошового та Олену Кравець пов'язує не лише сцена, а й наявність дорослих доньок "на виданні", які вже мають серйозні стосунки з хлопцями.

Доньки Олі Полякової, Олени Кравець та Євгена Кошового будують стосунки з хлопцями зі звичайних родин.

Як виглядає майбутній зять Полякової

Як виглядає бойфренд Маші Полякової
Як виглядає майбутній зять Полякової

Старша донька Олі Полякової Маша, якій зараз 18 років, мала вже не одного бойфренда. Втім, зараз вона будує не дитячі, а серйозні стосунки. Свого обранця Маша зустріла у Лондоні, коли поїхала туди навчатися після школи. Хлопця звати Артур, він родом зі Львову, але як і Маша після закінчення школи поїхав здобувати освіту у Велику Британію.

Маша вже встигла познайомити Артура зі своєю зірковою мамою. Дівчина запевняє, що Полякова одобрила її вибір. Варто відзначити, що у доньки Полякової з її хлопцем дійсно серйозні стосунки: вони час від часу живуть разом, Артем купує Маші продукти, а на день народження він відвіз дівчину в романтичну подорож по Парижу.

Варвара Кошова нарешті зустрілась зі своїм хлопцем після повернення до України
Як виглядає майбутній зять Кошового

Старшій доньці Євгена Кошового Варварі зараз 15 років, але виглядає дівчина набагато старше свого віку. Відомо, що вже більше року Варвара знаходиться у стосунках з загадковим бойфрендом, ім’я якого вона не називає. Втім, час від часу Варвара публікує з коханим спільні фото у своєму Інстаграм-блозі.

Як виглядає майбутній зять Олени Кравець

Як виглядає майбутній зять Олени Кравець

20-річна донька Олени Кравець Марія  активно веде свій Інстаграм-блог, але зовсім не показує в ньому своє особисте життя. Втім, прихильники дівчини запідозрили її у стосунках з хлопцем, який разом з нею виїхав до Варшави після початку повномасштабної війни в Україні.

Варто відзначити, Що Маша – дуже самостійна дівчина, адже живе окремо від батьків ще з 15 років. Дівчина з’їхала на орендовану квартиру, коли її братику і сестричці виповнилося по 3 роки і їм знадобилося більше особистого простору.

Зараз Марія – студентка київського університету. Вивчає дівчина менеджмент та рекламу.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.