Українсько-британська красуня: при вигляді дочки Ольги Фреймут і Ніла Мітчелла у вас відніме дар мови

Ольга Фреймут не лише відома українська телеведуча, а й багатодітна мати. Вона має двох маленьких дітей від генерального продюсера Нового каналу Володимира Локотка, а також дорослу доньку, яку народила не в шлюбі.

Ольга Фреймут запам’яталася публіці, як тендітна і трішки чудна телеведуча з гарними манерами, яка живе по етикету. Ольга дійсно експерт у сфері етикету і навіть написала власну книгу на цю тему. Крім того, Фреймут була директоркою школи леді “Від пацанки до панянки”.  Втім, свою старшу доньку Злату вона не змогла виховати справжньою леді. Дівчина виросла зовсім не схожою на свою зіркову матір ні зовні, ні у поведінці.

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
Як виглядає старша донька Ольги Фреймут

Як зараз виглядає Злата Мітчелл і хто її батько

З батьком своєї старшої доньки Нілом Мітчеллом Ольга Фреймут познайомилася, коли навчалася у Лондоні. Ніл набагато старший за Ольгу і в ті часи справив на юну дівчину гарне враження. Їхні стосунки зав’язалися дуже швидко і через деякий час Фреймут дізналася про власну вагітність. Тоді Ольга і Ніл вирішили жити разом, проте це не зблизило їх, а навпаки роз’єднало. По словах Ольги, чоловік почав вести себе агресивно і дуже змінився у гірший бік. Тоді Фреймут з дитиною під серцем втекла від Ніла в Україну. Саме втекла, адже знала, що він її не відпустить.

Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут
Як виглядає перший чоловік Ольги Фреймут

Після народження Злати Ольга Фреймут все ж налагодила контакт з батьком дитини і він брав фінансову участь у її вихованні.

Зараз Златі Мітчелл 17 років і виросла вона повною протилежністю своєї мами. Злата – висока і пишнотіла. Крім того дівчина зовсім не тягне на “справжню леді”. Так, донька Фреймут любить одягати відкритий одяг і публікувати провокаційні фото у соціальних Мережах.

Злата Мітчелл
Як виглядає старша донька Ольги Фреймут

Варто відзначити, що Злата Мітчелл має британське громадянство. Вона його отримала у 15 років, адже має на це право, через те, що її батько британець. Після отримання громадянства Британії Злата поїхала навчатися у США. Там вона вчиться у так званій школі-інтернаті, де діти одночасно і живуть і навчаються. Куди вступатиме Злата після навчання в школі не відомо, але цілком ймовірно, що це буде творча професія. Дівчина цікавиться дизайном, акторством і професійно займається танцями.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.