Як виглядає сім’я Тіни Кароль: син, брат, батько та матір, з якою вона майже не спілкується (Фото)

Відома українська співачка Тіна Кароль майже не говорить на публіку про свою сім'ю, брата та батьків. Цікаво, що артистка не дуже близька зі своєю ріднею.

Українська співачка Тіна Кароль не може похвалитися великою родиною. Артистка була заміжньою лише раз, але у 2013 році від онкологічної хвороби з життя пішов її чоловік Євген Огір. Вже 10 років Тіна Кароль продовжує бути вірною своєму чоловіку і не впускає в  своє життя інших. Втім, у Тіни Кароль залишився син, який росте копією Євгена Огіра.

Син Тіни Кароль

Як виглядає син Тіни Кароль

Сина Тіни Кароль звати Веніамін, йому 14 років. Хлопчик вже зовсім дорослий і обігнав зростом навіть свою маму. З 7 років Вєня живе окремо від мами. У перший клас хлопчик пішов у Британську школу-інтернат. Так хотів його батько і Тіна Кароль вирішила виконати волю Євгена Огіра.

Тіна Кароль зізналася, що виховує єдиного сина у суворості
Як виглядає син Тіни Кароль

Веніамін дуже гарно навчається і є відмінником. Крім того хлопець займається бойовим гопаком і вивчає гру на музичних інструментах. Зі своєю зірковою мамою Вєня бачиться не так часто, як йому би хотілося, але всі канікули та свята він проводить разом з мамою.

Брат Тіни Кароль

Как выглядит мама и брат Тины Кароль
Як виглядає мама і брат Тіни Кароль

У Тіни Кароль є рідний брат Станіслав, який старший за неї на 4 роки. Чоловік має незіркову професію і уникає публічності. Відомо, що Станіслав – відомий київський адвокат та має власну юридичну фірму. Чоловік одружений та має доньку. Цікаво, що дружиною Станіслава є рідна сестра української акторки Ірми Вітовської.

Батьки Тіни Кароль

Як виглядають батьки Тіни Кароль
Як виглядають батьки Тіни Кароль

Батьки Тіни Кароль зараз живуть у Києві, хоча велику частину свого життя вони проживали в Івано-Франківську. З переїздом до столиці їм допомогла зіркова донька. Батько Тіни Григорій Ліберман працює зі своїм сином в адвокатській конторі, а мама займається домом.

Тіна зізнається, що хоч і живе з батьками в одному місті, бачиться з ними декілька разів на рік. За словами Тіни, вони мають різні погляди на життя та різні інтереси. Втім, вони завжди зустрічаються на день народження мами, Великдень та Різдво.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.