Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає рідна красуня-сестра Хюррем Султан з “Величного століття”

Про відому турецьку актрису Мер'єм Узерлі точно чув кожен українець, адже вона зіграла легендарну Хюррем Султан. А ось про сестру знаменитості знає далеко не кожен фанат "Величного століття"

Відома турецька актриса Мер’єм Узерлі сьогодні є однією з найуспішніших та найвідоміших представниць професії у своїй країні. Слава та популярність до знаменитості прийшли, зокрема, після роботи в серіалі “Величне століття”, де зірка з’явилась в образі легендарної Хюррем Султан. На телеекранах Мер’єм Узерлі разом з іншими колегами чудово передали епоху того часу й захопили мільйони глядачів по всьому світу.

Ні зовнішність, ні ім’я, ні біографія Мер’єм Узерлі для її прихильників давно не таємниця. Найвідданіші фанати знають навіть те, що в зірки є рідна сестра – Джанан. Втім, про це знають лише палкі шанувальники зірки. Розповідаємо про Узерлі старшу тим, хто ще про неї не чув.

Мер'єм Узерлі здобула широку популярність після того, як зіграла Хюррем Султан
Мер’єм Узерлі здобула широку популярність після того, як зіграла Хюррем Султан

Родина Узерлі – багата на таланти. Здається, щойно сестри Джанан і Мер’єм народились, в їхніх жилах вже текла творча кров. Молодша сестра стала актрисою й сьогодні грає у передових турецьких серіалах. Старша сестра стала співачкою та музиканткою й нині захоплює вичерпним талантом. Обидві Узерлі народились у Німеччині.

Рідна сестра відомої турецької актриси співачка Джанан Узерлі
Рідна сестра відомої турецької актриси співачка Джанан Узерлі

Змалку старша сестра екранної Хюррем Султан усвідомила потяг до музики. Дівчина полюбляла слухати джаз, співала в хорі та відвідувала відповідні гуртки. Уважні вчителі не оминули увагою схильності учениці й порадили батькам Узерлі старшої професійно займатись музикою. Після здобуття середньої освіти Джанан вступила до консерваторії у Берліні, а навчалась за фахом “турецька музика”.

Як Джанан Узерлі виглядає рідна сестра Мер'єм Узерлі з Величного століття
Як Джанан Узерлі виглядає рідна сестра Мер’єм Узерлі з Величного століття

Після завершення навчання в консерваторії Джанан Узерлі заснувала власний гурт, творчість якого поєднала у собі готки турецької та німецької культури. Разом з тим, усі пісні виконавці співають рідною турецькою мовою.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.