Настя Каменських, яка набрала свою максимальну вагу, показала фігуру з різних боків: “А животик то круглий”

Українська співачка Настя Каменських після феноменального схуднення знову набрала зайву вагу. Втім, співачка цього не соромиться і запевняє, що вже працює над тим, щоб знову прийти у форму.

Настю Каменських завжди вважали однією з найкрасивіших зірок українського шоу-бізнесу. Втім, в її сторону було і багато хейту. Так, найчастіше Настю критикували за її форми. Співачка схильна до повноти і завжди володіла пишними формами. Втім, у 2018 році Настя Каменських вирішила серйозно взятися за свій зовнішній вигляд. Співачка почала активно займатися спортом і ретельно слідкувати за своїм харчуванням. Настя навіть знімала відео-блог свого схуднення, в якому можна було побачити, яких зусиль докладає співачка аби скинути зайві кілограми.

Настя Каменских
Настя Каменських, яка набрала свою максимальну вагу, показала фігуру з різних боків

За 2 роки Насті Каменських вдалося досягнути своєї ідеальної ваги, яка її повністю влаштовувала. Співачці дуже подобався її зовнішній вигляд і вона часто демонструвала своє тіло на камеру. Втім, все змінилося у 2022 році, коли в Україні почалася війна. Через стрес співачка відклала на задній план здорове харчування та спорт і дуже швидко набрала зайву вагу. Коли влітку 2022 року Настя повернулася в Україну після довгого перебування за кордоном, прихильники навіть подумали, що вона вагітна, адже співачка дуже погладшала і в неї округлився животик. Та сама Настя зізнається, вона не вагітна, а просто погладшала.

Беременная Настя Каменских готовится родить Потапу дочку и прячет живот за балахонами
Настя Каменських, яка набрала свою максимальну вагу, показала фігуру з різних боків

Нещодавно Настя Каменських у своєму Інстаграм-блозі опублікувала відео з нової фотосесії. Так, дівчина позувала у патріотичному вбранні, аке сама розробила разом з відомим українським брендом. На відео можна розгледіти фігуру Каменських зі всіх боків.

Користувачі Мережі не забарилися з коментарями про те, що Каменських зайва вага. Ось, що пишуть коментатори:

  • “Погладшала дуже або вагітна”;
  • “Ой, що з нею стало”;
  • “А животик то круглий”;
  • “Ого, як вагу набрала”.

До слова, в недавньому інтерв’ю Настя Каменських зізналася, що вже почала свій шлях до схуднення. При цьому Настя підкреслила, що не буде виснажувати себе спортом, чи дієтами, а робитиме це повільно та поступово.

Популярне

Схожі статті

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.