Будинок Камалії, де вона живе тепер без Захура, легко сплутати з музеєм: очі розбігаються від золота (ФОТО)

Співачка Камалія носить звання найбагатшої артистки України, адже 20 років вона була у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Будинок екс-подружжя на Київщині повністю відповідає статусу багатіїв.

Камалія вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура у 2003 році. До початку повномасштабної війни в Україні інтернаціональне подружжя проживало у невеличкому, але дуже красивому містечку Буча, що на Київщині. Там, серед лісу та озер на великій території розмістився розкішний триповерховий маєток, від якого так і віє багатством.

Дом певицы Камалии
Як виглядає будинок Камалії, в якому вона живе після розставання з Захуром

Інтер’єр будинку виконаний відразу в 3-х стилях: барокко, схід, постмодерн. Зовні будинок виглядає дуже сучасним, а ось всередині – багато антикваріату, скульптур, позолоти. Будинок зсередини більше нагадує музей, ніж чиєсь житло.

Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає будинок Камалії, в якому вона живе після розставання з Захуром
Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає будинок Камалії, в якому вона живе після розставання з Захуром

Крім самого будинку у власності Камалії та Захура є велика прибудинкова території. Там, знаходиться басейн, окремий тренажерний зал, будиночок для барбекю, а неподалік знаходиться конюшня. Як відомо, Камалія займається верховою їздою та дуже любить коней, тож чоловік організував для неї власну конюшню.

До повномасштабної війни справлятися з господарством по дому Камалії допомагало близько 20 робітників. Про це ще декілька років назад розповіла Камалія в одному з інтерв’ю. Так, у будинку Захурів працювали садівники, прибиральниці, гардеробники, кухарі та няні для дітей.

Как выглядит дом Камалии в Буче
Як виглядає будинок Камалії, в якому вона живе після розставання з Захуром

24 лютого 2022 року все змінилося. Через війну в Україні Камалія з чоловіком та дітьми виїхали зі свого маєтку в Бучі і Велику Британію. Там вони поселилися у будинку, який належить доньці Захура від першого шлюбу. Нажаль, стосунки Камалії та Мохаммада Захура, які тривали 20 років, не пройшли перевірку війною. Нещодавно співачка оголосила про розлучення. Камалія зізналася, що живучи разом з донькою Захура від першого шлюбу, почала з нею конфліктувати. Сварки були зокрема через те, що Камалія публічно засуджувала всіх росіян, а ось доньці Захура це не подобалось, адже її мама – росіянка. У цьому конфлікті Мохаммад Захур став на бік не дружини і доньки, через що подружжя і почали сваритися. В результаті це призвело до розлучення.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.